Probleme la Wi-Fi pentru utilizatorii de iPhone si iPod touch

Se pare ca sunt tot mai multi utilizatori de iPhone si iPod touch modele mai vechi (prima generatie de la ambele). Problemele la Wi-Fi apar dupa o perioada de la instalarea ultimului update 2.2.1. Se pare ca Apple recunoaste aceste probleme si ofera schimbarea iPhone-ului sau iPod-ului touch.

Se pare ca daca ii faci downgrade la 2.2 tot nu ajuta, modificarile respective la Wi-Fi fiind, se pare, permanente.

iPhone 3G si iPod touch 2G nu par a fi afectate. Numarul celor ce au astfel de probleme este totusi destul de redus (la 30 milioane de unitati vandute sunt cateva sute sau mii de unitati cu problemele de acest fel).

Are cineva probleme de acest gen?

picture-264

No Comments

chaos4life2u

about 8 years ago

da am eu ... nu merge wifi si nam cei face :)) cool

Adrian din Arad

about 8 years ago

Ai incercat sa faci downgrade la 2.2? Daca nu ... incearca ... oricum ... eu am sa postez imediat ce am gasit o eventuala expicatie si solutie.

cerbra

about 8 years ago

am avut aceeasi problema cu un iphone 2g cand l-am trecut la 2.2.1 Am rezolvat-o totusi acum 2 saptamani trecand la 3.0 Multa bafta

mydreamis

about 8 years ago

am probleme cu iPod touch modelul nou. nu se mai incarca si nu il mai recunoaste nici PC-ul (la inceput nu incarca dar puteam sterge sau pune muzica din PC .. acuma insa nu mai pot face nici asta) daca a mai avut cineva problema asta si a rezolvat-o, spuneti-mi si mie ce pot face. mersi :D

Adrian din Arad

about 8 years ago

@mydreamis: va trebui sa ne vedem, daca esti din Arad, am impresia ca ii o buba de soft si ar fi o idee sa il rescrii softu'. Zic sa ne vedem deoarece eu am Mac si pe Mac se comporta altfel fata de Windows. Lasa comentariu cu parerea ta la idee si vb. pe mail.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*