Promovare Super Blog

Eh, competitia Super Blog 2012 e pe final, mai sunt 2 probe (aceasta fiind una din ele) si am terminat.

Azi ca si proba sa discut putin despre partenerii media si modul de promovare pe care eu l-as alege pentru unul din ei. Am zis ca din lista de mai jos am sa aleg Radio Lynx. De ce? Pai radioul a fost una din pasiunile mele de ani de zile, inca din adolescenta sunam la diverse emisiuni, am fost inclusiv live prin ani ’90 la un post de radio local si mi-a placut mereu ideea de a lucra in radio. Marele pacat e faptul ca nu m-am indreptat in spre acea directie, de fapt nu am avut ocazia.

Daca as fi un realizator la o emisiune la Radio Lynx as alege in fiecare zi cate 1-3 articole ale participantilor, le-as citi iar apoi as incerca sa iau legatura cu ei (Facebook, Twitter, e-mail, telefonic, etc.) si as incerca sa aflu de la ei care a fost modul in care au ajuns sa scrie acel articol. Eu unul stiu cat e de greu sa stai si sa iti storci creierii sa scrii pe o tema data, cu un subiect dat, in care sa introduci un anumit numar de link-uri, pe anumite cuvinte cheie. Adica primesti: tema, subiect si cuvinte ce trebuie sa le folosesti => creativitatea ta trebuie sa fie la maximul capacitatii, daca nu, nu iese ceva de calitate si automat punctajul e mic.

As incerca, in cadrul emisiunii, sa aflu si de ce fiecare a ales un anume stil de a scrie, de ce apar anumite discrepante in stilul de a scrie articolele si de ce renunta la anumite lucruri ce ii definesc ca si scriitori (bloggeri). Evident ca toate aceste discutii ar manca destul de mult din emisiunea mea si as incerca mereu sa o fac extrem de atractiva, interactiva si in plus plina de premii. E normal ca oamenii care asculta o emisune despre scris sa fie implicati, pasionati de o asemenea activitate si astfel as pregati premii in acest spirit: un carnetele Moleskine, pixuri, stilouri, creioane, etc. astfel as fideliza un anume segment de ascultatori, as populariza competia si in plus as avea o emisiune cu o tema diferita fata de a altor posturi de radio.

Ei, fiindca e frumos sa mentionez partenerii media de anul acesta, o fac acum si va reamintesc ca eu am ales din aceasta lista sa scriu despre Radio Lynx, un post de radio exclusiv online, independent si care este si privat (ma intreb daca vreodata statul va gasi de cuviinta sa investeasca in asa un post de radio).

www.radiolynx.ro
www.trilulilu.ro
www.connect.ro
www.photomagazine.ro
www.prwave.ro
www.121.ro
www.robintel.ro
www.obisnuit.eu
www.moneywatch.ro
www.arenait.net
www.jurnallifestyle.ro

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*