Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (10)

Puiul nostru de zi cu zi – Chicken – partea 3

Cine poate sa spuna ca nu mananca carne e pui? Uite eu mananc aproape zilnic parti dintr-un pui. Care este partea ta preferata? Mie imi plac la nebunie pieptul, aripioarele si pulpele (superioare si apoi cele inferioare), exact in ordinea asta.

Daca mergi la padure pe langa mici tre’ sa fie niste pulpe si aripioare … alea merg super la gratar, nu? Daca mergi la un restaurant si nu stii limba sau nu ai nici o idee de felurile de mancare de acolo, ce comanzi? Un piept de pui la gratar cu ceva garnitura.

Si uite asa ajungi sa mananci multi pui, aproape zilnic.

Imi place sa merg si ma mananc pui ori de cate ori am pofta, in special de aici (da, iar KFC 😛 ).

De la KFC imi plac mult de tot doua sortimente: crispy strips si aripioarele picante, adica piept de pui si aripioare … hmm … logic, nu? is in topul personal … enumerat mai sus 😛

Apropos … stiti cum se fac aripioarele? Cica ii cu o reteta secreta care … culmea ii secretul care vinde … ce fain … oricum cine nu a incercat trebuie sa o faca, nu se poate sa nu le fi incercat macar o data.

Cine nu are chef de ui in ziua de azi? Abia astept sa am ocazia, din nou sa manac un meniu buuuuuuuuuuuuuuuun de la KFC 😛

Pe final precizez urmatoarele: scriu pentru concursul organizat de pr365.ro si informatiile utilizate sunt obtinute din diverse surse, una importanta fiind blog-ul KFC Romania.

No Comments

maddy

about 8 years ago

imi place spatele, gatul si fundul de la pui. nu am mancat nimik de la KFC, mananc pui gatit in casa.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*