Regizor, scenarist? Nu, doar un amator.

Va spuneam zilele trecute (mai degraba saptamana trecuta) ca m-am inscris la Super Blog Spring 2014, primul meu SB de primavara. Ei iata ca prima proba este una la care trebuie sa fiu atat regizor cat si scenarist si sa regizez, montez, fac voce, pun melodie, etc. la clipul de mai jos. Si da, clipul de mai jos e creatia mea, unica si proprie.

De cand am vazut prima data clipul am stiut ca o sa ma folosesc de transpiratie si de tremurat, da’ in rest, nimic, am avut o maaare lacuna creativa. Am tot intins proba pana acum, la limita si o scriu cu 35 de min. inainte de termen. Dar sincer, de o saptamana m-am tot gandit ce sa fac, cum sa fac si ce scenariu sa joc, nimic, dar nimic nu mi-a venit min minte.

Pana la urma am gasit un intro, un final si dupa 3 intregistrari eronate am reusit sa “trag” sunetul. Sa nu va mire daca rezultatul final e amatoricesc, sunt un amator in ale filmelor, drept urmare, savurati “opera” mea 😀

Bun, pe final, astept criticile si comentariile, m-am descurcat cat de cat sau trebuie sa le spun celor de la Delaco sa isi caute profesionisti?

6 Comments

Pinky Rainbow

about 3 years ago

Trebuie sa recunosc, m-ai luat pe nepregatite. Ma uitam la filmulet linistita (stand totusi, cu grija, sperand ca nu ai folosit Movie Maker, ca altfel as fi fost speriata de sunetul INFERNAL ce il scot clipurile editate in acest program), iar apoi ti-am auzit vocea. :)) E funny, ti-a iesit fain! Si vocea ta imi place si accentul! :) Bravoo, sper sa iei nota mare! :)

Adrian din Arad

about 3 years ago

Merci de apreciere :D Eu am folosit iMovie, doh, Mac. Faza tare e ca mi-a luat mai mult sa ma inregistrez (adica sa iasa bine vocea). Accentul e ala natural :P Nah, bine ca a iesit bine. Imi e in schimb oroare de proba asta de la Farmec, Dumnezeule cate cuvinte cheie ne-au cerut :( Plus ca nu e usor sa le incluzi ca is si de alea cu Dr. Cutare :S

Minerva Lacatusu

about 3 years ago

Îmi place mult de tot cum a ieşit videoclipul tău şi cum se aude vocea. Am încercat şi eu să pun o înregistrare, dar atunci când nu ai aparatură specială sau un laptop mai performant, e mai dificil. Salutări din Târgu-Jiu şi mult succes! :)

Sabina

about 3 years ago

M-ai surprins, credeam ca te directionezi catre o reclama la echipament sportiv!

Adrian din Arad

about 3 years ago

@Minerva: Ma bucur ca ti-a placut, eram destul de sceptic asupra a ceea ce a iesit. Multumesc de urare :D @Sabina: Imi place sa surprind placut oamenii :D

Simona, de la Delaco

about 3 years ago

Mi-a placut accentul :). Mult succes!

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*