Reintoarcere

De doua saptamani m-am intors, cam pe la aceasta ora, daca nu chiar exact la ora la care scriu. Ha, coincidenta? Providenta? Nu stiu dar va pot spune motivul absentei mele prelungite: am avut nevoie de un timp de acomodare.

Da, stiu ca v-am bombardat vreme de 3 saptamani pe Facebook, Twitter si chiar si pe blog cu experienta mea din Miami si NY iar dupa aceea liniste. Stiu ca nu e prea frumos. Cu toate astea ma intorc la vorba surorii mele: “Totul e la fel, dar totul e diferit. Si nu pot sa explic, trebuie sa vezi ca sa intelegi.”, vorba care exprima perfect totul. Nu pot sa spun ca e mult mai bine, nu pot sa spun ca e mai rau, dar e diferit totul. Oameni, atmosfera, felul in care te simti, etc. iar asta te da peste cap, mai ales dupa o prima vizita.

Mi-a luat foarte mult timp sa pot sa ma asez in fata tastaturii si sa-mi repun gandurile pe blog. Culmea, am vreo 10 idei de articole, o multime de evenimente la care sa va invit si pot spune cu mana pe inima ca vad cum creste Aradul si cum parca renaste (sau cel putin oameni din jurul meu iau atitudine si ajung si eu sa ma implic si sa simt cum e sa pui piatra de temelie la o multime de proiecte frumoase).

Daca tot am zis de evenimente, va invit acum la 3 dintre ele: ChatBox, tema principala fiind calatoriile si ambitia de a educa noile generatii asa cum trebuie; Cvartet Adagio, muzica buna, de film, pop, rock, etc.; iar in final Concert de Jazz Fusion, lira si nai intr-o combinatie unica.

ChatBox

ChatBox

Trebuie sa recunosc, imi vine asa de greu sa reintru in ritmul ce l-am avut inainte de a pleca incat mi-a luat aproape 2 sapt. sa despachetez, cam tot atata timp sa impart ce cadouri am adus si parca tot nu ma pot reacomoda. Sper doar ca pana la final de luna sa imi revin complet, nu de alta da’ de 1 mai am de gand sa ma distrez si pentru asta am nevoie de energie si voie buna 😀

Si da, voi incerca sa revin la ritmul sustinut din lunile anterioare: un articol la 2-3 zile maxim.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*