Replica de ministru: "Daca nu poti plati nici macar 500 de euro la stat, anual, inchide!" – aiurea rau.

“Daca nu poti plati nici macar 500 de euro la stat, anual, inchide! Nu avem de unde plati investitiile si nu avem cum sa luam alte masuri economice daca firmele nu-si platesc taxele”, a precizat Pogea, pentru NewsIn.

Adica … daca ai cifra de afaceri de 500 Euro … din care profitul tau ii 200 Euro … dai la stat 500 Euro !!!

Sau: In primul an ai investit intr-un magazin 3000 Euro, investitie pierduta. Ai cifra de afaceri 9000 Euro pe ultimul an si profit de 100 Euro (facand comert pe un segment de nisa) si statul vrea sa ii dai 500 Euro. Tu lucrezi si la un alt loc de munca, altfel nu ai avea bani care sa ii rulezi, platesti toate darile la stat, ii criza, vanzarile pica,sunt probleme in toata lumea si statul roman vine sa-ti dea in cap cu o lege aiurea.

Astfel … daca esti tanar, familia ta nu are avere sa te sprijine, tu nu esti bogatan, vrei sa iti faci o afacere de viitor si vine statul roman sa iti dea in cap. Ce facilitati pentru tineri? Ce facilitati pentru un startup? Aia bogati, care or furat pana acum vor fura in continuare, aia care or fost corecti o sa dispara … si asa … statu’ roman isi da cu stangu-n-dreptu’ si se mira ca nu se platesc dari, ca nu vor mai fi bani la buget.

Au marit salariile la bugetari de le-o venit rau, or luat sefii de la diferite instituii de stat salarii de mii de Euro pe luna … acolo s-au dus banii nostri … aia care am contribuit … statu’ roman a ajuns sa apere pe aia care au ditamai averile si sa ne dea in cap noua care vrem sa ne ridicam … daca esti in patura de mijloc (aia mica, subtire) din Romania … mai bine pleci din tara decat sa suporti idioteniile debitate de statu’ roman.

Incep sa o iau razna … si tare ma tem ca viitorul meu va fi in contiunare sa stau in casa cu parintii, sa nu am casa mea, sa nu am firma mea, sa nu am un viitor, sa nu mai ma gandesc la copii, sa nu mai ma gandesc la pensie, sa nu ma mai gandesc la o viata mai lunga de 50 de ani (desi ar trebui sa lucru’ pana la 70 dupa cum vrea statu’ romans si FMI). Halal viitor “luminos” ne pregateste statu’ roman … si atunci se mira ca majoritatea tinerilor se gandesc sa plece si nu se mai gandesc la copii. Natalitatea ii in picaj, mortalitatea creste (in principal datorita actiunilor statului roman), populatia este tot mai imbatranita … ajungem sa avem o tara care exporta tineri si pastraza batrani … in loc sa se ia masuri de crestere a natalitatii si de stimulare a economiei prin oferirea de facilitati … tipic Romania …

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*