Revenire?

Dupa aproape o luna in care nu prea mi-a venit sa scriu nimic, stau si ma uit la spatiul gol din fereastra de text a WordPress-ului meu …

… dar totusi in ultima perioada (da, am putina inspiratie), am incercat sa-mi fac ordine in idei, in ce am de facut si in proiectele incepute, cele gandite, cele puse pe hartie si cele imaginate, am incercat sa aranjez astfel lucrurile incat sa pot sa merg inainte cu tot mai putin efort, cu un bagaj de nervi si stres tot mai mic. Din pacate inca nu am ajuns acolo incat sa pot sa-mi las stresusl de la munca acolo unde ii e locul, la munca, ci il car dupa mine. Nu am ajuns in faza in care sa pot sa uit de probleme cand sunt in oras, inca nu pot sa uit, imi stau pe ceafa si ma enerveaza. Totusi, cine stie, poate la un moment dat va rasari soarele si la mine pe ulita, poate.

Ma simt ciudat ca nu am mai scris, dar totodata nu am avut chef, timp si nervii necesari sa o fac. am avut nevoie de un fel de vancanta, de pauza de la stresul la care am fost supus in ultima perioada (care inca nu s-a terminat), de pauza de la cat mai multe. Si cum sunt inca fara telefon (nu pot sa spun ca e ceva ce sa ma mire, parca vad ca se va intoarce telefonul cu aceeasi probleme, sper ca nu), ma simt si fara o parte a informatiilor ce le am acolo. E neplacut sa trebuiasca sa ma conectez la iCloud pt. a-mi vedea agenda, sa caut prin 6 conturi diferite de e-mail in ferestre diferite ce cautam simplu pe telefon, sa am un telefon la care sa nu pot sa resping apelurile, etc.

Am avut luna trecuta inca un Chatbox, Wolrd Travel, o editie 100% in engleza si la care am fost co-speaker, editie in cadrul careia am cunoscut o multime de oameni noi si extraordinari, iar acum e randul ca maine (caci deja e 26 sept.) sa mai particip, pentru a 6 oara ca si speaker (OK, acum ca si data trecuta co-speaker) la Chatbox – Dear Diary. De data aceasta va fi diferit, va fi un workshop si vom ajuta, informa si pregati pe cei interesati de blogging.

Da, cam haotic, cam sucit si cam ciudat, asa am scris azi, da’ rogu-va iertare, inca incerc sa-mi revin :D.

1 Comment

cristina

about 5 years ago

Stiu ce inseamna sa nu mai poti scrie pe baza de stress. Eu asa am patit in 2010 dar am lasat doar blogul de travel in engleza in paragina, pe cel in romana mai scriam ca aveam grija sa ies, sa "clear my mind". Din pacate si eu port cu mine cam tot ce e work - cu bune si rele, dar numai bune in ultima vreme - si uneori as vrea sa ma pot deconecta 100%. Dar, nu pot. Mereu exista un email de rasp, ceva de facut. Welcome back!

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*