Rromanica si motorsportu'

Si cand s-a interzis in Arad sa se faca circuit de F1 … cum credeti ca m-am simtit ??? Am avut si noi o serie de investitori care erau dispusi sa il faca pentru a creste turismul la noi in tara … si uite … pe langa faptul ca au interzis (de fapt bagat bete in roate, da’ ii aceeasi Marie) acum isi bat joc si de ce era in Bucuresti … care de bine de rau macar era o competitie motorsport la nivel mondial si care aducea o bruma de publicitate pozitiva tarisoarei noastre … uite cum ajungem sa o dam in bara din nou, si din nou, si din nou … acum urmeaza sa ne dea afara din UE …

“In 2006, Bucharest Ring SRL a semnat un contract cu Primaria Bucuresti. In baza acestei intelegeri, Bucharest Ring SRL are dreptul de organizare si promovare a competitiei Bucharest City Challenge pana in anul 2015. In cadrul acestui contract, competitia a fost organizata cu mult succes in 2007 si 2008. Insa, in ciuda unui contract valid si clar intre cele doua parti, Primaria Bucuresti nu si-a recunoscut obligatia legala de a garanta dreptul de organizare a competitiei si in 2009. Ruperea unilaterala a contractului duce la o singura solutie: anularea Bucharest Challenge 2009”, se arata in comunicatul organizatorilor.

A cincea etapa a sezonului din FIA GT se va muta la Budapesta, pe circuitul Hungaroring, si va avea loc in 29-30 august.

sorin-oprescu-klbrfs-thumb-250-0-18

Sursa: automarket.ro

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*