Sa ajutam sportul local

Sportul local s-a confruntat in ultimii ani cu dificultati tot mai mari, UTA a renuntat la locul din liga superioara pentru ca nu avea puterea financiara sa ramana acolo, ICIM-ul a lasat sa plece jucatoare foarte bune tot din cauza problemelor financiare, etc.

Acum, din pacate, suntem din nou intr-o situatie grea pentru ICIM. Daca Batrana Doamna a gasit stabilitatea financiara prin intermediul unui investitor, la ICIM treburile stau altfel. Din ianuarie fetele joaca (si castiga) fara a-si fi primit salariile, cu toate ca sunt 3 mari sponsori: Universitatea de Vest Vasile Goldis, Primaria Municipiului Arad si ICIM S.A. Se pare ca ultimul din cei trei mai sponsori nu poate sa-si indeplineasca angajamentele, iar din aceasta cauza riscam sa pierdem tot lotul.

Eu vad cum meci de meci, in sala sunt aceeasi spectatori prezenti, vad cum sala se umple doar la marile derbiuri si cum, din pacate, baschetul intra tot mai mult in anonimat. Dupa ce West Petromul a disparut complet, acum si fetele risca aceeasi soarta. Adevarul este ca in acest moment situatia este disperata si de aceea la meciul de sambata de la ora 18, iubitorii baschetului sunt chemati sa contribuie cum pot, pentru a ajuta clubul in a merge mai departe, pentru a ajunge la final de sezon si sa avem o sansa reala la inca un titlu.

Si pentru ca nu pot sta deoparte, pun la bataie, sub forma unei licitatii o camera web si un tricou ICIM. Licitatia incepe de la suma de 100 lei (o astfel de camera web valoreaza minim 80 lei, iar tricoul este inestimabil pentru suporteri), iar suma obtinuta o donez integral clubului.

20130314-231730.jpg

Pentru cei ce doresc sa ajute si vor sa doneze orice suma, donatiile se pot face in conturile clubului: RO16BTRL00201205A15917XX – Banca Transilvania sau RO24BRDE020SV42263430200 – BRD CUI 18951718. Informatii suplimentare se pot obtine la telefon: 0723045317 chiar de la managerul echipei: Marcel Urban.

Asadar, hai sa dam o mana de ajutor si sa facem in asa fel incat pana la sfarsitul sezonului sa se gaseasca finantare pentru ca fetele sa fie impulsionate in a obtine inca un titlu, inca o cupa. Hai ICIM !!!

LE: Am fost informat ca de fapt UTA nu a renuntat la pozitia din liga superioara ci datorita rezultatelor a retrogradat, rezultate care au fost slabe tocmai din lipsa fondurilor. Nah, sa-mi fie cu iertare, eu nu-s cu fotbalul :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*