Sa intindem o mana de ajutor

De multe ori se intampla sa trecem pe langa un afis ca cel de mai jos si sa il citim in viteza, fara sa fim atenti la mesajul ce il transmite. Cu toate astea multi dintre noi vor sa intinda o mana de ajutor, in special cand vine vorba de copii. Se stie bine ca viitorul nostru este in modul influentat de modul in care crestem, instruim si ajutam generatiile ce vin dupa noi, iar de aceea e important ca toti copiii sa aiba parte de sanse mari pentru a ajunge cat mai departe. Asta inseamna ca si copiii cu probleme, cum ar fi de exemplu cei cu tulburari de spectru autist, trebuie sa aiba sanse la fel de mari si de aceea va incurajez sa luati si voi parte la acest spectacol.

Afis

Prima data cand am fost invitat la eveniment am decis ca voi participa in functie de timpul liber pe care il am la dispozitie, dar dupa aceea am realizat ca pot sa fac un efort si sa nu merg doar daca am programul liber, ci sa-mi fac programul in functie de acest eveniment.

Adevarul e ca pentru 15 lei, bani ce sunt de fapt donatie, evenimentul pare a fi unul reusit. Dintre artistii participanti pot spune ca cel putin doi dintre ei imi sunt prieteni sau cunostinte. Artisti ca si: Ricardo Caria, Nelu Pitic, Daniel Julean ai prietenii, Patricia Rus si Alin Nadaban (Daniel’s Band), Doma Art, Ballroom Dance, Iluzionistul Catalin Pintea, copii de la Gradinita Bambi, Anca Sfasie sau Ladau Ioana sunt poate necunoscuti pentru multi dintre voi, dar pot sa spun linistit ca toti sunt adevarate talente si va vor surprinde extrem de placut.

Sa nu uitam organizatorii: Claudia Moga si Ramona Babiuc, organizatori pe care ii felicit pentru initiativa si sper sa nu se opreasca aici.

Sunt o multime de parteneri, iar dintre ei cativa sunt constant alaturi de astfel de evenimente (ii bolduiesc pe cei ce eu stiu ca mai participa si-mi plac :D): Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad, Pure Jatomi Fitness, Enigma Studio Arad, Via Carmina, Kastel Center Spa, Floraria Anemone, Ellis by Elis Laslean, Sephora, Paradisul Copiilor, Mircea Florea, Tigi Bed Head, Goldwell, Carmel Print & Design, Dan Ostafi Graphic Designer. Parteneri media: ArQ, Aradon, AradPress, Glasul Aradului, Ghidul Aradean, WestTv, AradCulture, Jurnal Aradean, NewsAr, Baricada Tv, Info Tv, Magic Fm, Kiss Fm, Radio Arad.

Mai trebuie mentionat:

– copii sub 10 ani au intrarea gratuită;
– banii obtinuti din vanzarea biletelor vor fii donati INTEGRAL Centrului de consiliere si asistenta specializata pentru persoanele cu tulburari de spectru autist si familiile acestora.

Biletele se pot gasi la caseria Teatrului Ioan Slavici sau in locatiile colaboratoare. Informații: 0743.111.428.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*