Scurt rezumat al zvonurilor inainte de Event

Diseara, la ora 20:00, ora noastra, Apple va dezvalui noi produse.

Am sa fac un scurt rezumat cu ceea ce spune zvonistica ca va fi dezvaluit diseara.

Vom avea cu siguranta parte de doua noi iPhone-uri, unul de 4,7″ si unul de 5,5″. Ambele vor fi mai subtiri, capacitati de pana la 128 Gb, ecrane sau de safir sau combinatie de safir cu Gorilla Glass, procesor mai puternic, NFC, camera foto mai performanta, nou design si iOS 8.

iOS8 va fi cu siguranta pus la dispozitia publicului, desi inca se asteapta un GM pentru dezvoltatori. iOS 8 a fost deja prezentat, mici modificari fiind de ordin vizual si prea putin de ordin functional, exceptie Passbook care va permite si platile prin NFC. Legat de NFC se pare ca acesta va functiona pe baza de token-uri virtuale unifolosibile.

iWatch este un nou subiect intens de zvonistica. Se pare ca va fi disponibil in doua variante de dimensiuni (barbati/femei), 4 variante de culori si va avea o multime de senzori: temperatura, umiditate, senzor pentru monitorizarea pulsului, pedometru, etc. Acesta este deocamdata cel mai bine pazit secret al Apple si informatiile despre iWatch sunt cele mai puntine. Totusi, exista cateva imagini ale unor componente.

iwatch-component-leak-01

iwatch-component-leak-03

iwatch-component-leak-05

iwatch-leak-01

iwatch-leak-02

iwatch-leak-03

iPad-uri noi, legat de acestea as spune ca sunt sanse sa nu fie modificari prea mari, eventual Touch ID si procesoare mai bune, pe langa optiunea de 128 Gb capacitate.

Pana la urma ramane de vazut peste aproximativ 8 ore ce surprize ne-a pregatit Apple (pe langa prezenta formatiei U2 la lansare).

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*