Seara de film de 3D (pardon de 5 stele)

Yep … vineri seara a fost la Cinemacity in Mall, Atrium Center din Arad.

Surpriza mare este dimensiunea cinematografului, 16 sali, ENORME, cea in care am vizionat Step Up 3D fiind de peste 100 locuri, ecranul gigant are marimea a 3-4 din cele de la Dacia. Avem si un bar (sic, Timisoara nu are bar 😉 ), avem doua intrati separate (salile 1-5 la prima intrare iar de la 6 la 10 la intrarea 2 pe langa bar).

De ce am insistat de 3D si de 5 stele? Pentru ca avem parte de niste scaune foarte comode, fiind din cele ca nu se rabateaza sezutul, spatiul pentru picioare fiind astfel foarte mare. Scaunele sunt plusate (ce fine is 😉 ) si in plus spatiul pentru pahare este inalt incat si daca iti iei cel mai mare pahar de suc nu risti sa-l imburzi din greseala.

Filmul Step Up 3D este fenomenal. Povestea este simpla, fara prea multe chestii palpinate si fara rasturnari de situatii deosebite, calapodul este ca si primele doua Step Up, dar este complet deosebit cand vine vorba de 3D, de muzica si de dans. Coloana sonora include si Alicia Keys – New York, precum si multe alte hituri actuale. Ahh … il recomand pentru cupluri, pentru cei ce merg la primele intalniri si il recomand celor ce totusi merg de distractie.

Pana la urma ce era mai important de comunicat din partea mea a fost deja spus 😉 si anume: avem parte intr-un final de un multiplex adevarat in Arad si o data cu el de filme foarte bune in 3D. Asadar, inca un motiv sa ne laudam cu Arad-ul.

3 Comments

crinutza

about 7 years ago

Bar? Ce fel de bar? :)

Adrian din Arad

about 7 years ago

@crinutza: yep ... intre cele doua intrari ... e frumusel ... micut si cochet ... cu inghetata ... si altele ;)

crinutza

about 7 years ago

Interesant... la noi barul e in fata intrarii... se pune? :)

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*