Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (11)

Seara in Poveste

Sambata continua seria evenimentelor in cadrul programului “Doneaza o idee, doneaza o experienta” cu un eveniment dedicat celor mici.

De la ora 15 la libraria Scienta din Arad, va avea loc o sesiune de storytelling in stilul binecunoscut al actritei Giorgiana-Elena Popan. Trebuie sa stiti ca acest eveniment este unul interactiv, copiii fiind invitati sa se implice in poveste.

Parintii vor putea in acest timp sa se delecteze cu un ceai cald, sa rasfoiasca cartile din librarie si/sau sa participe si ei la poveste.

Fiind vorba de un eveniment caritabil, in cadrul caruia ne propunem sa adunam bani pentru a face sarbatorile mai frumoase pentru copiii mai putin norocosi, recomandam o donatie de 5 lei pentru fiecare copil ce participa, banii adunati fiind pusi alaturi de cei 620 lei ce ii avem deja in pusculita.

Seara in Poveste

Ma bucur sa fac parte din echipa ce organizeaza aceste evenimente, imi place sa lucrez alaturi de baietii de la Stickerland.ro, de echipa de la Scienta, impreuna cu Giorgiana, Asociataia Magia Cuvantului si nu in ultimul rand Norbert Szucs. Cred ca in aceasta forma vom putea intradevar sa facem o diferenta si sa ajutam acolo unde este nevoie.

Asadar, nu uitati, daca aveti copii de gradinita, va asteptam sambata la ora 15 la libraria Scienta (pe Vasile Alecsandri, langa San Paolo Imi Bank). Aici aveti link la evenimentul de pe Facebook.

Parteneri si organizatori: Stickerland.ro, Asociataia Magia Cuvantului, Giorgiana-Elena Popan, Libraria Scienta, Party Arad, Norbert Szucs si subsemnatul.

1 Comment

Maryan

about 4 years ago

Articolul tau a intrat in http://www.info-general.net/recomandarile-saptamanii-ep-5/, iti multumim

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*