Seara in poveste, cum a fost

Sambata am avut al doilea eveniment din seria “Doneaza o idee, doneaza o experienta”.

Intr-un cadru primitor, in incinta librariei Scienta, Giorgiana-Elena Popan ne-a incantat cu 5 povesti interactive si extrem de amuzante. Cei 12 copii participanti au fost implicati complet, de la fataieli pe scaune, la idei unde sa mearga eroii povestilor, ba chiar si nume le-au dat acestora. Povestile nu au fost doar pentru copii, ele au fost si pentru parinti, toate continand cate o lectie importanta si de retinut.

In urma evenimentului suma adunata pentru pranzul ce-l vom oferi copiilor de la Centru de Primire Zi, a fost de 453 lei, aceasta venind in completare la cei deja 620 lei adunati in cadrul evenimentului anterior.

Urmatorul eveniment din serie va avea loc vineri si va fi dedicat impodobirii bradului ce va fi oferit Centrului de Primire Zi.

Duminica, pe 22.12.2013, la ora 14, vom insoti grupul de copii care vor lua pranzul la Restaurant Subcetate. Detaliile complete le voi oferi pana sambata.

Revenind la “Seara in poveste”, tin sa mentionez faptul ca m-am bucurat enorm de felul in care acesta s-a desfasurat, iar reactiile copiilor la povestiri au fost un binevenit pansament pentru oboseala acumulata in timpul saptamanii trecute.

Din nou, multumim tuturor celor implicati in proiect: StickerLand.ro, Grandma’s Craft Monkeys, Atrium Center, Libraria Scienta, Party Arad, Cosmin Micoara, Norbert Szucs si subsemnatul, precum si celor ce au donat pentru a oferi o mica bucurie copiilor de la Centru de Primire Zi.

Pe mai departe va las in compania pozelor ce le-am facut.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*