Smecherie sau politica?

Clasa politica ne arata cum sa fim smecheri sau ne arata cum sa devenim politicieni? De la a da afara 400 de directori pe motivul ca nu sunt din partidele aflate la putere pana la a ne taxa cu o taxa “forfecara” care nu va face altceva decat sa ingroase randurile somerilor care vor trebui sa fie platiti din acei bani incasati de stat prin impozitul “forfecar”.

De la smecherii care se plimba din partid in partid (pasari politice de prada migratoare) pana la smecherii care sunt protejati prin tot felul de legi ciudate (a se vedea noile variante de coduri Penal, Civil, etc.), toti politicienii de la putere (indiferent de putere) sunt manjiti cu “alifii” care le ofera sansa imbogatirii rapide, de pe spinarea cetateanului.

“Politica este o curva”, vorba asta nu-mi apartine da’ ii cat se poate de reala, adevarata si te loveste in fata de fiecare data cand incerci sa te ridici din mediocritate. Esti peste nivelul lor, nu te lasa sa te ridici, de ce? Pentru ca le este frica de faptul ca vei ajunge sa arati oamenilor cat sunt de jalnici politicienii actuali.

Cand se va schimba “garnitura” de politicieni? Sper cat de curand. Nu mai suport !!!

Vreau sa plece !!! Vreau sa vina tineri la putere si sa schimbe clasa politica actuala de TOATA JENA !!!

Cand voi ajunge sa vad schimbrare … voi manca linistit o bucata de paine si voi medita la ce voi face in viitor. Da’ pana la acel moment … se pare ca vom manca in continuare gogosile umplute cu promisiuni de campanie electorala ale politicienilor DE PAIE pe care ii avem acum la putere.

Si revin la intrebarea din titlu: ce e asta? Smecherie sau politica?

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*