Spatiul, ultima frontiera

Sau cum spune J. L. Picard in Star Trek: Space, the final frontier …

Da … intradevar spatiul este o nebunie … toti avem nevoie de spatiu … sa traim, sa muncim, sa ne relaxam, toti vrem spatiul nostru, intim, personalizat, sigur … si de aceea toata viata suntem intr-o continua evolutie care este influentata de spatiul cu care interactionam.

Care este procentul din viata pe care il petrecem in natura? Cat petrecem acasa? Cat la munca? Si … cat in masina?

Acestea sunt spatiile cele mai importante din viata noastra … asa ca incercam sa fie cat mai pe placul nostru toate: la munca ne ducem poze cu familia, aranjam biroul intr-o anumita pozitie, etc.; acasa ne aranjam mobilierul cam o data la cate 6 luni … sau o data pe an … in masina … eh … in masina nu prea ai ce sa aranjezi … astfel ca ramane o decizie importanta alegerea masinii pe care o cumperi, dat fiind nevoile, dorintele si aspiratiile personale.

Sa spunem ca iti cumperi o Toyota Yaris … spatiul in aceasta masina este generos … de fapt masina este spatioasa … de ce? Pentru ca cei de la Toyota s-au gandit din start sa faca o masina de oras, de drum lung … o masina mica … dar mare totodata … astfel spatiul interior este plin de tot felul de locase care sa te ajute la depozitarea in conditii cat mai bune a diferitelor obiecte pe care le transporti mereu cu tine … ca de exemplu: portmoneu, ochelari (pentru cei ce poarta de citire si de soare pentruu restu’ 😛 ), umbrela, geanta (asta la femei ii mai mica, la barbati ii cea cu laptop-ul sau acte), plasa de cumparturi (goala, impaturita sau plina, aici ocupand mai mult spatiu), etc.

Totul in viata noastra se rezuma la spatiul in care traim, in care interactionam … mereu in miscare in ultima vreme … am ajuns sa consideram masina ca si a doua noastra casa … de aceea este important sa fie atat spatioasa cat si functionala, atat confortabila cat si frumoasa … prin urmare … este esential sa gasim spatiul optim … iar eu sunt sincer surprins de cat este de spatioasa o Yaris.

Pana la urma spatiul este dat de cat de bine te simti tu in el … si cum eu sunt obisnuit cu masini mici da’ spatioase … Yaris imi pare enorm de spatios … cool nu?

Cand am inceput sa scriu ma gandeam la o melodie … de fapt ala a fost primul meu gand cand am vazut ce tema am primit azi …

Da … tema de azi face parte din parcursul meu la Super Blog 2009, organizat de PCNews.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*