Super Blog 2011 la final

Iata ca ajung la final. Dupa doua luni in care am tot scris si scris si scris, a venit finalul. Acesta este unul din ultimele 3 articole obligatorii si prin intermediul caruia sper sa punctez suficient cat sa pot ajunge la un premiu.

Acum, sa revin la tema de azi: Ce as schimba si ce as pastra din regulamentul Super Blog. Tema grea si totodata usoara.

Ce as schimba: in primul si in primul rand modul de punctare, inca as insista sa nu existe prea multe note dublate sau note date la gramada, de genul toti iau 60 si doar primi 10 iau note peste 80. As mai schimba apoi premierea: daca esti intre primii 20 sa nu poti primi premiile pe etapa/proba (asa se strang prea multe premii la primii si ceilalti raman doar cu munca). Primii 10 sa nu poata participa urmatorul an, iar primii 3 sa nu mai poata participa de loc, de ce? Pai asa vor fi aceeasi castigatori an de an. Punctarea sa se faca “orbeste”, adica daca tot introducem textul articolului, acesta sa fie prelucrat in HTML si asa sa ajunga la juriu, fara link si de la cine este, astfel punctarea s-ar face ceva mai obiectiva. As mai face un miniconcurs sau recompensare pentru cei mai fideli participanti si s-ar oferi puncte bonus pentru cei “batrani” in competitie (asta asa, pentru placerea mea :D) sau premii de fidelitate.

Ce nu as schimba: premiile, cat mai multe si la cati mai multi participanti. Evident ca nu e posibil ca toti sa castige (desi ar merita, mai ales la volumul de articole scrise si la volumul de promovare generat :D), dar se poate de exemplu oferi un discount la unul din parteneri, premii de consolare, etc.

Merita totusi felicitarile mele (indiferent de cat de mult ma plang si chiar nu-mi convin multe), organizatorii: PCNews si SwissPlan.

Si gata cu 1 din ultimele 3 articole pe azi pentru Super Blog 2011.

4 Comments

Claudia - SwissPlan

about 6 years ago

Multumim pentru feedback si felicitari pentru participarea constanta la SuperBlog :)

Adrian din Arad

about 6 years ago

@Claudia: Multumesc, astept acum sa vad rezultatele finale, dar tare ma tem ca vor fi dezamagitoare pt. mine :(

Cristina

about 6 years ago

stii ce imi place? eu am primit mail de la Claudia si am vazut ca la cei mai multi a comentat pe post. Eu am mai primit un mail de la "echipa SB" in care am fost "avertizata" ca iau nota mica ptr ca nu recomand cumpararea de produse AMD. Deci favoritismele sunt la ele acasa pana si la aceste probe finale... daca zici ceva ce NU le convine, primesti mail, daca le convine, comenteaza pe blog. Am participat a doua oara si recunosc ca anul asta a fost din PROSTIE. Mai bine stateam locului ...si asta voi face la anu'. Stau pe fundu meu si imi vad de altele nu de scris ceva ce oricum nu esti apreciat daca nu lauzi sponsorii, indiferent de calitatea lor.

Claudia - SwissPlan

about 6 years ago

Draga Cristina, e-mailul pe care ti l-am trimis se referea la o contestatie / sesizare a ta la care iti trimisesem deja raspuns, dar acesta nu ajunsese la tine (dupa cum am inteles citind un articol pe blogul tau). Daca tu consideri ca acel raspuns ii intereseaza si pe cititorii tai, il poti posta oriunde doresti, noi n-avem nimic de ascuns. Oricum, eu am comentat pe diverse bloguri, inclusiv acolo unde ni se aduceau critici (unele chiar fondate si pe care le-am apreciat). Imi pare rau sa constat ca ai ales ne denigrezi in comentarii pe diverse bloguri, dar in schimbul de e-mailuri pe care l-am avut nu ti-ai expus nemultumirile. Mai mult, cine din echipa SB ti-a transmis ca iei note mici fiindca nu lauzi anumite produse? Noi n-am trimis niciodata asa ceva, in niciuna din cele 4 editii SuperBlog! Daca ai dovezi in acest sens, as aprecia daca le-ai face publice; altminteri, sunt doar acuzatii nefondate. Iti multumesc anticipat si iti urez un 2012 asa cum ti-l doresti.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*