Super cupoane de reduceri la HostX.ro

Orice a-ti spune, Mos Craciun exista si ii iubeste pe cei cuminti si cu site-uri. Anul acesta Mosul si-a adus cadourile in pas cu tehnologia si are in desaga cupoane de reduceri de pana la 30% pentru abonamentele shared si reseller hosting oferite de HostX.ro … asa ca hai sa bagam mare si sa ii scriem Mosului un e-mail … ba mai simplu … apelam direct la HostX.ro.

In luna decembrie 2010, cupoanele de mai jos pot fi folosite pe HostX.ro, in formularul de comanda (reducerile vor fi vizibile imediat in factura proforma):

1. HOSTX2010 – pentru o reducere de 30% la orice comanda shared hosting, Linux sau Windows. Cuponul este aplicabil o singura data pentru fiecare abonament de gazduire web.
2. HOSTX2010R – pentru o reducere de 20% la orice comanda reseller hosting, Linux sau Windows. Cuponul este aplicabil o singura data pentru fiecare abonament.

Conturile noi sunt activate in maxim 1 ora de la confirmarea platii clientului. In plus, pentru orice comanda shared hosting pentru 24 de luni puteti solicita un domeniu .com sau .eu gratuit! Asa ca bagati mare :P, inseamna ca scapi de griji pentru 2 ani si ai si domeniu gratis, nice :).

HostX.ro este unul din principalii furnizori de servicii web hosting si inregistrare domenii din Romania, gazduind pe serverele sale peste 11.000 de domenii. Oferta HostX.ro include abonamente shared si reseller hosting cu trafic necontorizat pe platforme Linux sau Windows, VPS-uri si servere dedicate. Suportul tehnic este oferit 24×7 de o echipa specializata, cu un timp mediu de raspuns sub 30 de minute.

Cupoanele nu sunt cumulabile cu promotiile 1+1 sau Switch.

Acesta este un advertorial.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*