Takács 60

Aseară am luat parte la un eveniment ce s-a deosebit prin clasa. Pictorul Mihai Takács a împlinit 60 de ani si si-a sărbătorit ziua de naștere intr-un mod inedit: o expoziție si o lansare de album cu picturile sale.

Invitați au fost unul si unul, personalități, oameni de cultura si pasionați de pictura si sculptura. Am vazut o mulțime de oameni minunați, oameni care arareori ii poți vedea in aceeași sala, si m-am bucurat.

Seara a trecut pe nesimțite, după o scurta introducere, Mihai Takács a luat cuvântul, a mulțumit participantilor si ne-a dezvăluit câteva informații despre pasiunile sale. Ulterior Andrei Ando, autorul albumului a povestit puțin despre relația sa cu Mihai Takács si modul in care a ajuns sa compună albumul. Au mai luat cuvântul oameni politici (bleax), critici si personalități arădene.

După toate discursurile, nepoțica D-ului Takács a extras 2 numere, corespunzătoare celor de pe semnele de carte primite la sosirea la eveniment, si astfel 3 participanți au plecat cu câte un album.

Seara a continuat cu discuții la un pahar de vin, suc si ceva gustări. Pot spune ca discuțiile de după eveniment au fost extrem de interesante, eu prinzand câteva fragmente de la unii si de la alții, fragmente care imi confirma faptul ca Aradul are o viața culturală, atât doar ca nu este prea mediatizata si nici foarte activa, dar exista.

Sincer, ma bucur de participarea la eveniment si abia astept sa particip la următorul eveniment cultural.

2 Comments

Natural

about 4 years ago

Frumos de tot! Astept sa vad (la tine pe blog) cum va fi urmatorul eveniment cultural. Pana atunci ai de la mine o nominalizare dar si o leapsa intarziata. Mi-ar placea sa citesc raspunsul la tine pe blog, printr-un articol, sau macar printr-un comentariu la leapsa. Spor lepsuitor!

Adrian din Arad

about 4 years ago

Multumesc, o sa încerc sa prind ceva timp liber sa si scriu pentru leapșa. Alt eveniment a fost ChatBox si trebuie si pe acesta sa-l scriu, când voi avea timp, evident :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*