Te-ai temut de imprimanta?

Multi, foarte multi au avut imprimanta cu jet de cerneala, multi inca mai au. Te-ai temut vreodata de ea? ti-a fost frica de faptul ca nu va functiona vreodata, fix atunci cand ai nevoie de ea?

Sa va spun povestea mea: am avut o imprimanta cu jet si in timpul facultatii mai tehnoredactam lucrari de licenta pentru colegii mai mari si astfel mai faceam un banut pentru iesiri. La prima lucrare pe care am facut-o imprimanta a cedat brusc, am ramas prima data fara cerneala. Momente de panica, de unde sa cumpar, exista pe stoc, va iesi aceeasi culoare, etc.? Pot spune ca am reusit pana la urma sa rezolv cu un set nou de cartuse cumparate a doua zi, buba a fost totusi ca nu am iesit in profit la acea lucrare, dar am scapat cu o pierdere mica. Ulterior am ajuns pe profit cu vreo alte 2-3 lucrari … caci deh … asa e cand ai imprimanta cu jet, ieftina, da’ la care cartusele sunt scumpe ca naiba 🙁

Oricum … mai nou exista o solutie mult mai eficienta si mai prietenoasa, economica si practica. Sincer … prima data am zis ca arata naspa … da’ daca ai rabdare sa aranjezi putin biroul … atunci nimeni nu va sti ca folosesti solutia aceasta 😀

Hai va vedeti despre ce e vorba: imprimanta cu sistemul CISS … mai jos e si un clip simpatic (genu’ teleshopping, da’ simpatic) cu informatii despre sistem.

Nu sunteti convinsi? Parca totusi e logica metoda, sistemul este unul ce functioneaza … si e mai mult decat logic … de ce? Pai de ce sa tot scoti cartusele sa le umplii cu seringi si chestii? Parca e ma simplu sa torni cerneala doar pe culoarea ce s-a consumat intr-un recipient mare, decat sa te chinui cu seringi si alte cele … Da’ nah … parere personala: sistemul CISS pare unu’ viabil si economic.

Da, acesta este un advertorial (da’ tin sa precizez ca e o solutie ce-mi pare chiar viabila, asa, personal :D).

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*