TechBox – pentru cei pasionati de tehnologie

Saptamana viitoare, marti, 27 mai 2014, vom porni prima editie TechBox. Ce este TechBox? TechBox este un frate mai mic al ChatBox-ului si se va ocupa cu tot ce inseamna tehnologie, Social Media, online, hardware, software, iOS, Android, tips and tricks, etc.

10273347_680716165330415_2057812305623867187_o

Ideea a pornit dintr-o discutie pe care am avut-o cu Norbert, discutie in urma careia am ajuns la concluzia ca sunt multi oameni care au nelamuriri legate de ceea ce inseamna tehnolgia, oameni care nu stiu neaparat ce se poate face cu tehnologia ce ii inconjoara si oameni care ar vrea sa invete despre tehnologie cat mai multe. Astfel am decis sa pornim TechBox ca si solutie la tot ce inseamna intrebarile ce oamenii le pot avea despre tehnologie.

Normal ca dupa discutie am trecut la pregatirea evenimentului, la vorbit cu oamenii care am dori sa vina sa vorbeasca, ce sectiuni vrem sa fie, etc. Va spun sincer ca am facut o lista lunga, da’ lunga de idei care sa le implementam, hai ca va spun cateva din ele: workshop iOS, Android, tips & tricks, blog, gaming, hardware wizz, take apart/put back, sodering, math puzzles, geek quiz, fun facts, numbers, how-to’s, geekaton. Ce a ramas din aceasta lista? Ei, nu va spun tot, dar va spun unul din segmente: take apart/put back.

20140522-101354-36834908.jpg

Ce vom face la take apart/put back? Pai o sa facem 2-3 echipe din participanti, le dam unelte si ii lasam sa faca bucati 2-3 obiecte functionale sau nefunctionale, ii lasam sa vada daca gasesc unde apare defectul, ce e de facut si daca pot sa-l repare. Va mai dezvalui faptul ca avem 3 chestii care sunt pregatite pentru aceasta sectiune, 1 este functionala 100%, iar celelalte doua sunt semifunctionale 😀

As mai putea sa va spun multe, da’ multe de tot dar prefer sa mentin putin o aura de mister, bine, poate o sa mai dezvalui cateva surprize zilele ce urmeaza 😀

Pana la #TechBox, pregatiti-va lista de intrebari din orice domeniu tehnic si daca nu va raspundem pe loc, gasim o metoda sa va ajutam.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*