Testez sănătatea

Astăzi vă scriu din aeroport, dupa 2 ore petrecute inainte de check-in fara Internet si cu inca o ora pana la zbor am zis ca ar fi interesant sa va vorbesc de sănătate, așa, puțin.

Citeam zilele trecute un articol interesant legat de efectele benefice ale lime-urilor (lămâie verde) si ale guaranei. Din articol in articol am ajuns sa găsesc si niște suplimente bune bazate pe, culmea, ambele produse.

20140317-040922.jpg

Cu ceva vreme in urma (sa tot fi fost un 4-5 ani) am experimentat cu un regim de slabit combinat cu acele pastile chinezesti cu amfetamine. Da, pe atunci habar n-aveam ca au in compozitoare lor asa ceva. Normal ca tot ce am dat jos ca si greutate in 2 sapt. am pus inapoi. Rezultat, zero.

Acum, ei acum deja nu mai vreau sa ma bazez pe pastile de slabit sau ceva, coi folosi eventual suplimente de genul LemoSlihouette, dar ca baza pentru a slabi, voi folosi mâncarea sanatoasa, mișcare si echilibru in ceea ce privește somnul (da, am carente in acest domeniu).

20140317-040914.jpg

Sursa poza.

Astfel, cât voi fi in Miami voi încerca sa manac sănătos, sa alerg câte o ora sau mai mult si am sa imi fac un program de somn de minim 6 ore (fata de 4 cât dorm acum).

20140317-040544.jpg

Sursa poza.

Va spun sincer ca planul s-a legat de acest articol pentru Super Blog Spring 2014, de parca le-am zis ca am de gând sa ma întorc cu alta mentalitate de acolo. Pana ca si conținutul de LemoSlihouette e unul arat de exotic pe cât locul unde merg: Lămâie verde,
Portocal amarui, Ananas, Aloe vera, Guarana, L’arginina.

Pana acum am citit despre lămâia verde si guarana, next, a documentez bine inainte de a folosi orice supliment. Normal, e vorba de sănătatea mea.

Ce spuneti, am șanse sa ma tin de plan, chiar daca merg in tara Fast-Food?

2 Comments

Alina Ghenciu

about 3 years ago

Sigur că ai șanse chiar dacă mergi în țara fast food. :D Se poate mânca sănătos și în SUA. Iar Miami e zona perfectă pentru sport în aer liber. Așa că have fun și spor! :)

Pinky Rainbow

about 3 years ago

Eu zic ca vei rezista tentatiilor din SUA. Eu ce sa mai zic, ca voi sta 4 luni acolo? Sper sa nu vin cu prea multe kg in plus cand ma intorc. :))

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*