Tu iti respecti promisiunile?

Cate promisiuni in luna si in stele isi fac indragostitii? Cat se iubesc ei, cat vor face totul unul pentru altul, etc. dar se tin de ele? Pai hai sa vedem :D.

Se iau doi indragostiti: un IT-ist si un magazin online. Era in 1999 cand cupidon da cu sageata in primul dintre ei, iar scanteile apar, nu, nu pe placa de baza sau la sursa, ci unele virtuale. Acum IT-istul are de 13 ani o relatie frumoasa, plina de impliniri si care abunda de surprize placute, sub forma de reduceri de la magazinul online, care in cei 13 ani de relatie neintrerupta a dovedit mereu ca isi respecta promisiunile.

Mereu s-au intrebat cei din jurul IT-istului (inclusiv sefu’ sau), de ce totul merge asa de bine, cum de inca nu s-au certat, de ce IT-istul nu ridica vocea la telefon, de ce nu arunca cat colo cu placa de baza/retea/video, etc. raspunsul? Simplu, magazinul online a fost mereu pe faza, a oferit suportul tehnic necesar pentru orice garantie si asa nu s-a ajuns la tensiuni in cuplu. Comunicarea intre cei doi, si toata lumea stie cat de importanta e comunicarea intr-o relatie, a fost facila, mereu rapida, la subiect si prin multiple cai: e-mail, telefon, curier, s.a.m.d. Mai sunt si altele? Da, mai multe lucruri: de la respectarea promisiunilor, la cominicarea facila, trecand prin compatibilitate perfecta (traiasca driverele de pe CD-uri, DVD-uri si site-uri) si promptitudine.

Cum o promisiune este unul din cele mai importante lucruri ce un cuplu il poate face cadou unul altuia, realizez ca pentru mine o promisiune respectata, in care se vede dedicarea partii care o indeplineste, este prin modul in care o indeplineste, prin pasiune, aceasta este lucrul cel mai important intr-o relatie. Si eu imi doresc o asemenea relatie, o relatie in care comunicarea sa fie facila, rapida si fara aiureli si taraganari, o comunicare strict la subiect. Vreau o relatie in care atunci cand am nevoie de ceva sa stiu ca exista cineva care poate sa-mi ofere tot ce am nevoie in cel mai scurt timp. Dar toate astea le vreau pe langa promisiunile respectate, asa cum s-a intamplat in aceasta relatie din 1999.

Da, pare o relatie ideala, pare de fapt una din cele mai frumoase relatii, una la care toata lumea viseaza (inclusiv pasionatii/pasionatele de discounturi) si de aceea am o singura intrebare: Tu iti respecti promisiunile? Crezi in promisiuni respectate? Din 1999? Daca da, atunci fa o vizita pe www.oktal.ro si vei vedea.

Gata, acum pot spune ca am mai bifat o proba la Super Blog 2012 :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*