Unde citim? – concurs cu premii

Stiti ca sunt implicat in Lecturile Urbane, imi place sa citesc, imi plac de fapt cartile si toate cele ce tin de ele.

De aceea recomand mereu sa cititi o carte buna, in loc sa ne incarcam mintea cu tot felul de prostii de la televizor, am putea sa luam o carte si sa citim, sa avem parte de ceva placut, sa nu ne tranteasca in fata ochilor ceva ce ne agita, asa cum se intampla de cele mai multe ori la televizor. Sau sa ne blocheze cu muzica de fel de fel, combinata dupa cum cere piata la radio, mai bine citim, in liniste ….

Dar de multe ori nu stim unde sa citim, nu avem idee ca exista locatii care sa recomande cititul, care sa ne imbie la citit. Pentru a veni in intampinarea acestei “probleme” bookblog.ro a pornit o campanie de promovare a unor locatii numai bune pentru citit.

Partea fun e ca aceste locatii le puteti recomanda chiar voi care cititi, ba chiar va invit in a recomanda caci se lasa cu premiere ;). Mai precis, un voucher de 50 RON de consumatie la cafeneaua KoKoon de pe Revolutiei.

Care e partea fun … pai, trebuie sa dati un click aici pentru a propune si a participa la concurs.

Si sa va grabiti caci pana pe 5 decembrie e termenul la care puteti participa (PS – la cati cititori am sansele sunt mari pentru oricine 😉 hai sa vedem cine ia voucherul de 50 RON).

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*