Va lansa Apple un Tablet in octombrie?

Raspuns … de ce nu? Exista deja toate conditiile pentru a fi un produs de succes, mai ales datorita portabilitatii ridicate pe care o presupune un astfel de netbook/notebook. Pana acum zvonurile nu sunt confirmate, ca de obicei, da’ se pare ca se adevereste acea comanda mare de ecrane facuta de Apple in primavara si care mentiona un ecran de 9,7″. Actualele zvonuri sunt similare da’ acum vin si mai multe detalii: pret in jurul a 800 USD(EU), procesor ARM, EE-1044-IN-W5C se pare ca este touch-screen-ul (LE).

apple_tablet_patent

Avand in vedere faptul ca procesoarele ARM nu au putere de calcul extraordinara, se pare ca vor fi utilizate mai multe, de gen “multi-core ARM processor Unit” (termen inventat de mine acum) si se pare ca va rula Mac OS X Snow Leopard, adica nu va fi un iPhone OS 3.0 modificat. Tot legat de procesoare se poate vedea faptul ca mai multe procesoare ARM puse la gramada vo avea putere de calcul mai buna decat un procesor Intel Atom si consum mai mic decat acesta din urma.

itablet

Asadar … asteptam … pana in octombrie mai este vreme, da’ pana atunci in septembrie vom avea noi iPod-uri si posibil in august sa avem un eveniment special, da’ de asta nu ma leg pentru ca se poate sa nici nu fie.

Sursa: 9to5mac.com

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*