Va plac filmele?

Daca va place sa mergeti la cinematograf pentru a urmari un film, dar credeti ca este prea scump, atunci va recomand sa profitati de campania ce deja a inceput in Arad la ambele cinematografe Cinema City. Cinema City impreuna cu Primaria Municipiului Arad au inceput o campanie, ce va dura un an, cu o promotie super interesanta pentru pasionatii de filme.

cinema-city_arad-loves-cinema

Din pacate la conferinta de presa de miercuri nu am reusit sa ajung, dar am avut inspiratia sa rog pe un prieten sa mearga sa asiste. Astfel redau impresiile sale sub forma de “guest post” concluziile sale:

Desi nu sunt un cinefil convins, ieri am avut ocazia de a lua parte la o conferinta privind viitoarele proiecte ale celor de la Cinema City.
Vreau sa incep prin faptul ca:
Cinema City este liderul pietei cinematografice din Arad, Romania si chiar Europa Centrala si de Sud Est. Astazi au facut publica o campanie ce se va desfasura incepand cu 1 aprilie, intitulata “Arad loves cinema” prin care in fiecare luna, la ambele cinematografe din Arad, vor avea loc diferite oferte si evenimente care mai de care mai interesante.
De mentionat ca Cinema City detine in prezent cel mai mare numar de cinematografe din Romania, si Aradul este singurul oras din tara (cel putin momentan) in care se vor desfasura diferite campanii, lucru demn de admirat tinand cont ca au avut atat de multe alte orase de unde sa aleaga (București, Pitești, Iași, Timișoara, Arad, Cluj, Târgu Mureș, Bacau, Baia Mare, Braila, Constanța si Ploiesti). Pe langa asta ni se ofera o sansa in plus ca Aradul sa devina o capitala culturala europeana, avand o companie multinationala care isi doreste asta.
Dupa ce festivalele de teatru sau tot felul de alte festivale au pus stapanire pe orasul nostru, va pot spune cu mandrie ca in curand vom avea si un festival de film, lucru care inseamna destul de mult pentru Arad si pentru cultura aradeana.
Daca va intrebati de ce par atat de impresionat de aceste anunturi facute de cei de la Cinema City poate ar trebui sa va spun ca de mic ma uitam cu invidie atunci cand se lansa un film si actorii, de cele mai multe ori consacrati, mergeau in diferite sali de cinema unde vorbeau despre film intr-un mod interactiv, cinefilii putandu-le adresa diferite intrebari.
In final, trebuie sa va spun ca pe data de 30 martie, ora 17:30 la Atrium si 18:00 in Galleria vor fi prezenti Luminita Gheorghiu, Bogdan Dumitrache si regizorul Calin Peter Netzer, urmand ca pe viitor mai multi actori si regizori sa ne onoreze cu prezenta in saliile de cinematograf pentru a ne impartasi povestile din spatele filmelor si de ce nu pentru a le putea adresa diferite intrebari.
La sfarsitul anului un alt eveniment important, zic eu, va fi “Sarbatoarea Filmului Romanesc”, eveniment ce va aduce vechile filme romanesti pe marile ecrane.

Scris de Paul Seran (am lasat totul cum a scris el, doar asa e la un “guest post”).

Asadar, cei interesati, pasionati pot profita de promotie si mai mult pot lua parte la o discutie cu actorii celui mai in voga film romanesc al anului.

2 Comments

Mihnea Iuga

about 4 years ago

Adi, voi începe să nu te mai urmăresc. Păi îți scrie cel mai blogger postarea? ;) Mai bine o lăsai așa, cu nu am reușit să merg la conferință...

Adrian din Arad

about 4 years ago

@Mihnea: Stii bine ca legaturile mele cu filmele sunt puternice, trebuia sa fac ceva, nu? La fel de bine stii ca sunt si suportiv si ca vreau sa ajut pe toata lumea. Eh, chiar crezi ca am gresit? Eu zic ca am facut un gest frumos, nu? Trebuie sa ajutam tinerii din ziua de azi (mama, suna asa "educational" de parca as fi un batran care da lectii de viata :P)

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*