Vine Chatbox

Maine, miercuri – 24.04.2013, Chatbox continua cu o noua editie: University Life.

Daca te afli în momentul alegerii unei facultăţi, sau eşti pe ultima sută de metri in liceu şi nu ai niciun plan? Dar daca esti student si nu stii cum sa iti largesti orizonturile, sa gasesti noi provocari sau sa evoluezi cat mai mult?

University Life

University Life

Descoperă ofertele universitare pe plan naţional şi global alături de grupul Educativa şi serviciul Edmundo, alături de alumni ai programului Erasmus. Vom avea doi studenti parte a acestui program, unul din Spania si o studenta de la noi din Arad care a fost in Portugalia. Ambii ne vor povesti experienta lor si modul in care vad programul Erasmus.

Alexandra

Alexandra

Serafin

Serafin

Vom avea doua reprezentante a programului Edmundo care ne vor spune cum au ajuns sa-si construiasca o cariera inca din studentie.

Ai o pasiune, o dorinţă sau un vis care nu mai poate aştepta? Nu îţi surâde studenţia? Stai liniştit, nu este chiar un capăt de drum! Descoperă o viaţă de succes “fără diplomă” alături de Ariel Constaninof, tânărul antreprenor, sciitor, trainer şi nu numai.

Ariel

Ariel

Asadar multe variante care sa te ajute in a-ti alege drumul in viata, multe lucruri utile pentru cei din licee si de asemenea pentru studenti.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*