This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

spamcheckr.com

VIP pentru cateva ore

Pe 24 aprilie am fost tratat ca si VIP, atat eu cat si alti vreo 50-60 barbati. Cu ce ocazie? Pai a fost semifinala de la Champions League si Heineken a dat invitatii gratis prin baruri, terase si alte locatii (asta pe langa codurile de sub capace sau inele), iar eu am prins o astfel de invitatie, plus am primit si o invitatie suplimentara pentru ca sunt blogger si pentru ca imi palce berea si nu numai :D.

Revin la experienta :D, de cum ai ajuns ai fost intampinat de una din cele vreo 10 fete imbracate in ingerasi si am primit ecusonul aferent dupa care am fost indrumat pas cu pas sa aleg (pe un iPad 2 :D) cateva raspunsuri in functie de care la final s-au ales castigatorii a 2 excursii: 1 la Munchen la finala si 1 la un party super misto in Cape Town.

Dupa ce am dat cu subsemnatul ca ceea ce a iesit pe hartie e ce am ales, am purces la mesele (vreo 4 sau 6) unde un bufet suedez deja isi facea simtita prezenta … si dupa vreo 2 farfurii de mancare (una cu mancare si una cu fructe si ceva dulce), am luat cate 2-3 beri de caciula si ne-am pozitionat in fata unui ecran mare pe care am urmarit dupa aceea meciul dintre Barcelona si Chelsea.

Prima dintre surprise a fost aceea ca au adus un cor care a cantat live imnul Champions League.

La pauza deja ne uitam pe foi si ne dadeam cu parerea asupra scorului final, a celor ce au sanse sa mearga mai departe si a celor ce vor merge. Sa mai spun de sesiunile foto care s-au facut, de multimea de poze ce domnisoarele imbracate in ingerasi au acum de recuperat? Eh … se vede asta in fotografiile din galeria acestul articol.

Ce mai, la final dupa ce ne-au tinut in tensiune (cum e si normal :D) vreo 10-15 minute am aflat castigatorii si am luat-o catre casa, da’ nu inainte de a primi cadou cateva beri si o geanta super utila pentru sport (deja de 3 ori a fost folosita :D).

Per total, super misto, chia m-am simtit bine cu toate ca nu am castigat nici o excursie. O experienta de repetat si o campanie super faina a celor de la Heineken. De ar fi asa in fiecare an ar fi super fun :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*