Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (18)

Vremea schimbarilor

Am avut un an plin, cel ce a trecut, nu asta ce tocmai a inceput.

Am avut parte de multe, multe schimbari. Am invatat sa locuiesc 90% din timp singur, sa-mi intretin locuinta (chiar de e inchiriata), sa gatesc mai variat, sa imi impart timpul conform prioritatilor mele si nu ale altora, sa imi descopar prioritatile, sa-mi organizez cat mai eficient timpul redus, cateodata prea redus.

Dupa ce in primavara am schimbat domiciliul, parte din locul de munca, am descoperit ce inseamna sa devii mai eficient in ceea ce priveste timpu petrecut pe drumurile din Romania, ce inseamna sa conduci sute de km pe drumurile noastre mai vechi, pe autostrazi semi-functionale, cum sa anticipez traficul si cum sa folosesc 2 aplicatii extrem de utile pt. calatori, alaturi de clasica statie CB 😀

Dupa toata tetavura si nebunia din vara si toamna, pe final de an am decis sa mai fac o schimbare: revin in Arad dar si schimb locul de munca (dupa mai bine de 5 ani).

Am invatat multe legate si de oameni, de locuri, de diferentele care 500 km le aduc oamenilor de langa mie cat si ce diferente apar intre oamenii in functie de regiuni.

Sincer, stau intr-un Starbucks pe laptop si scriu, da, un cliseu tipic american, hispteresc, dar am simtit nevoia sa ies din rutina deja bine consacrata noii locatii si sa “sarbatoresc” ultima mea saptamana in Bucuresti.

  
AMR 7 zile pana la revenirea mea “acasa”, in orasul meu, in Arad.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*