Weekend de pomina pentru un gurmand

Am inceput programul vineri dimineata cu un mic dejun la hotelul din Pitesti unde eram in delegatie, am continuat cu un pranz la Baile Miercurea Sibiului si am ajuns intr-un final sa mananc sushi si alte specialitati Japoneze la cina.

Ocazia cinei la restaurantul Japonez Sakura a fost inalnirea bloggerilor intr-o formula mai restransa, totul fiind organizat de Semper Excelsius cu participatia Ared. Intre felulire de mancare am discutat si discutat si ce sa mai spun … am dezbatut :D. Subiectele clasice au fost: traficul, unicii, cum sa atragi atentia cititorilor, cum sa interactionezi cu ei si printre cele mai importante subiecte: cum sa determinam companiile Aradene sa investeasca in online, mai exact cum sa ii convingem sa faca campanii si pentru bloggeri.

Din cei prezenti pot sa spun ca toti am cazut de acord ca va trebui in primul rand noi sa ne implicam mai mult si sa punem osul in a face si a scrie cat mai bine si cat mai relevant. Prezenti au fost: Daniel, Silviu, Gabi, Lucian, Vlad, Mihnea, Crazy, Florin si subsemnatul.

Continuand, sambata am pornit pe la pranz la o alta intalnire a bloggerilor Aradeni, de data aceasta la o gratareala 2.0 pe Strandul Neptun la casute (Silviu si Cristina fiind gazdele). Ce as putea sa spun legat de ce s-a intamplat la gratareala? Mancare, mancare si mancare pana cand am simtit cu totii ca nu mai incape. S-au sacrificat: ceafa de porc, pulpe de pui, mititei, ceapa, usturoi, mere, ciuperci, condimente si mult gaz :D. Ne-am ales cu bucati de ceafa de porc suculente si numai bine de mancat pe loc, fierbinti cum au fost. Pulpe de pui la gratar alaturi de frigaruile cu aceeasi carne de pui, ceapa, mere si ciuperci, toate aliniate frumos. Mititeii au fost intermediari dupa ceafa si inainte de frigarui. S-a consumat si bere (care s-a folosit si pentru udat alde cele de mancat cat inca erau pe gratar), sucuri, smantana, apa, paine si o multime de mirosuri 😀 (da, s-au mancat practic mirosurile ce erau emanate in primele ture cand inca foamea urla in noi).

Mai pe cu seara am mers la o zi de nastere/gateala unde pe langa tot felul de mancaruri reci, platoruri cu gustari am mancat si ciorba de burta, gratare (din nou), prajituri, sushi (gatit pe loc proaspat), tort si mult preferatele si iubitele mele muffins (briose pentru cei ce nu sunt familiarizati cu englezismele mele).

Asadar, am avut pana acum un weekend genial pentru un gurmand si jumatate, un weekend pe care sper sa il pot repeta, dar doar dupa ce renunt (adica dau jos) greutatea acumulata in aceste doua zile 😀 si sa nu va asteptati ca sa renunt asa de usor la mancarea buna, chiar merita :D.

5 Comments

Florin Ruşanu

about 5 years ago

Bag dei samă că de aia n-ai putut scrie până amu, ai fo' tot cu gura plină...

Dani

about 5 years ago

Ce nu are carne de porc nu inteleg. :))

Adrian din Arad

about 5 years ago

@Florin: si cu burta plina :D Drace, de ani de zile nu am avut asa un weekend plin de mancare :D @Dani: correct, carnea ii cea mai buna leguma :D

cristina

about 5 years ago

...mno io ma indop cu branza si portocale in Italia :)) bine ca nu imi place carnea ca va invidiam :)) foarte tari ideile voastre si ma bucur ca s-a dezmortit blogosfera aradeana .

Adrian din Arad

about 5 years ago

Pai Cristina, acolo nici nu prea ai unde sa mananci asa :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*