Whishlist pentru ai mei prieteni

Cred ca toti prietenii mei sunt de acord cand spun ca nu am cerut niciodata un cadou de ziua mea. Nu imi sta in fire. Dar de ceva timp vad cum oameni in jurul meu primesc super cadouri pentru ca au spus, mentionat sau au lasat de inteles unuia dintre prieteni ca si-ar dori un anume cadou. Ei, de ce sa nu fac si eu asa ceva si poate asa ajung sa imi indeplinesc din dorinte :D.

1. Weekend + concert RHCP – Praga. Pe 27.08.2012 RHCP canta in Praga, cum e zi de luni merge un weekend inainte in Praga. Cost aproximativ 300 EU (cazare, drum, bilet la concert 50 EU cel mai ieftin).

2. Weekend/saptamana in Londra. Eh, in toamna as vrea sa merg pana in Londra. Sunt multi oameni care au laudat capitala Marii Britanii si sunt sigur ca as avea ce sa vad. Cost aproximativ 300 EU (avion, cazare, acces la diferite muzee si galerii de arta).

3. Tomorowland – Acesta este un festival de muzica dance/electronica/house la care vin cei mai mari DJ din lume. Se tine inre 27-20 iulie 2012 in Belgia. Cost estimat 2-300 EU (avion pana in Belgia, cazare, bilet de acces).

4. Festivalul Optimus Alive – Barcelona – 13-15 iulie 2012 festivalul va aduce nume mari din muzica: Snow Patrol, Florence + Time Machine, Radiohead. Cost aproxumativ 250 EU (bilet avion, acces pentru cele 3 zile cu camping inclus 103 EU).

Asadar, de mine scapati ieftin daca va strangeti mai multi la un loc si-mi faceti o asemenea surpriza :D. Pana in martie (pe final) e vreme destula sa va socotiti si sa vedeti unde sa ma trimiteti (adica ma trimiteti in lume si scapati de mine :D), e vreme destula ca sa stiu si eu ulterior unde sa-mi cumpar bilete si unde voi merge prin propriile puteri. Si da, anu’ asta is pus pe concerte si vizite in Europa, asa mai tai din chestiile de facut :D.

So … va bagati?

4 Comments

Calina

about 6 years ago

Si eu ma gandeam la RHCP tot la Praga.. poate ne vedem pe acolo ;)

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*