WWDC 2014

Luni, 2 iunie 2014, va incepe un nou WWDC organizat de Apple. Pentru specialisti si pasionati WWDC inseamna mai multe informatii tehnice si de specialitate care vor deveni mai usor accesibile, solutionarea de probleme ce apar in dezvoltarea de software sau hardware pentru produsele Apple si bineinteles o prezentare Apple la inceput de WWDC.

WWDC 2014

Zvonurile legate de noul iPhone 6 sunt la ordinea zilei, despre iWatch si mai nou confirmata (azi noapte) stire a cumpararii de catre Apple a Beats Audio. Tot la nivel de zvonistica sunt acum si informatiile despre noi iMac-uri mai ieftine, Apple TV mai bun si cu noi optiuni de canale.

Indiferent de ce spune zvonistica, in marea majoritate a prezentarilor de la WWDC am avut parte de prezentari pentru noi softuri: iOS si OS X, iar acum se preconizeaza ca vom avea parte de un prim preview la iOS 8 si posibil la OS X 10.10 (Syrah).

Eu sunt nerabdator sa vad prezentarea care va avea loc pe 02.06.2014, ora 20 (ora Romaniei) si care va fi transmisa live de cei de la Apple.

Pana luni seara, va las cu cateva imagini despre cum decurge pregatirea pentru eveniment.

img_1764

img_6258

img_3827-2

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*