Ziua filmului romanesc in Arad (concurs inclus)

Dupa cum am mai scris si luni, pe 8 februarie 2014, sambata, la Cinema City in Arad avem “Ziua Filmului Romanesc”.

Astfel ca aceasta zi la Cinema City avem parte de premiera celui mai nou film nominalizat la BIFFF (Bruxelles International Fantasy Film Festival): “Ultimul Zburator”, dar si de preturi speciale (10 lei/film) la filmele romanesti promovate cu ocazia acestui eveniment: “Pozitia Copilului”, “Dupa dealuri”, “Domnisoara Christina”, “Love Building”, “Funeralii Fericite” si “Despre oameni si melci” toate acestea fiind productii romanesti indragite, care au avut un succes atat in tara cat si in strainatate.

20140206-203205.jpg

La premiera va fi prezenta si echipa de filmare, precum si actorii principali ai productiei “Ultimul Zburator”. Ei vor sustine o sesiune de Q&A in ambele locatii Cinema City Arad. Prezenti vor fi: Ovidiu Georgescu si actorii Constantin Cotimanis, Iulia Verdes, Gabriel Dutu de la ora 19:30 (Cinema
City Atrium), respectiv 21:00 (Cinema City Galleria).

Pentru cei ce nu stiau, “Ziua Filmului Romanesc” face parte din primul proiect de amploare dedicat Aradului, realizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Arad, proiectul “Arad loves cinema” a inceput in martie 2013 si s-a desfasurat pe parcursul intregului an cu numeroase activitati pentru publicul iubitor de cinematografie, campanii promotionale si premii surpriza, iar acum, o zi intreaga dedicata artei cinematografice romanesti.

Pe final, pentru cei ce au avut rabdare sa citeasca toate informatiile, am un concurs: o invitatie la premiera filmului “Ultimul Zburator” de la ora 19.30 din Cinema City Atrium. Provocarea concursului este urmatoarea: numiti cele doua filme romanesti, care vor fi redifuzate sambata si despre care am mai scris pe blog. Maine seara pe la ora 20, poate 21, voi publica castigatorul/castigatoarea.

Update: Castigatorul este Cosmin Petrisor, felicitari, vine un e-mail spre tine.

4 Comments

Saszet Brigitta

about 3 years ago

Filmele sunt: Pozitia copilului, Dupa dealuri

Avacovici Adina

about 3 years ago

Dupa dealuri, Pozitia copilului

Cosmin Petrisor

about 3 years ago

Filmele despre care ai scris si ce vor fi difuzate sambata sunt: Poziția Copilului și După Dealuri.

Mihaela

about 3 years ago

Cele doua filme sunt Dupa dealuri si Pozitia Copilului :)

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*