24

Sunt in frac, proaspat parfumat si sunt pregatit de a inainta pe covorul rosu. Sunt sigur pe mine, stiu ca am toate armele pregatite, sunt motivat si cu siguranta sunt increzator in propriile-mi puteri. Ce poate sa mearga rau?

O vad, e chiar in fata mea, s-a oprit pentru fotografiile ce vor aparea in curand pe copertile revistelor de moda, e intr-o rochie rosie, ce ii vine perfect. Cand termina de pozat nu pot sa nu-mi ascund un suras, m-a vazut si sunt sigur ca am vazut-o cum a suras timid, spre pamant, iar cu coada ochiului m-a masurat rapid si si-a continuat drumul spre sala de cinematograf.

E premiera filmului “Knight of Cups“, nu se astepta sa existe asa ceva la premiera, de fapt nu cred ca se astepta de loc la mine. Dar nu are ce sa faca, am siguranta ca va fi a mea in urmatoarele 24 ore.

In sala de cinema “intamplarea” face sa avem locuri alaturate (intamplarea fiind planul meu, pregatit din timp, bineinteles e vorba de donatia mea generoasa pentru productia filmului). Dupa ce ne asezam, ma introduc, simplu:

– Buna seara Natalie, Adrian e numele meu.
– Buna seara Adrian, imi raspune, sunt incantata de cunostinta.

Secundele ce se scurg si mainile noastre sunt unite, simt cum parfumul meu cum isi face efectul iar ea il remarca, are un usor tremur al mainii, apoi o tresarire cand realizeaza ca ne tinem de mana ceva mai multe secunde decat e normal pentru o introducere. Reticenta imi da usor drumu la mana si vad cum cu respiratia intretaiata se concentreaza la ecranul cinematografului, filmul sta sa inceapa.

Dupa ce am vizionat filmul, m-am oferit, ca un adevarat gentleman, sa o conduc pana la masina ce o astepta pentru a o duce la receptia de dupa premiera. Afara ploua si fara ca ea sa se astepte apuc o umbrela si o conduc pana la limuzina, cu toate ca si ea avea o umbrela in mana. Sub umbrela simteam cum s-a lipit de mine in incercarea de a ramane uscata, iar eu, evident, o protejez si ma asigur ca ramane uscata pana la masina. Chiar inainte de a se urca in masina, imi multumeste, dar atat de emotionata a fost incat nu realizeaza ca inca isi tinea mana inclestata pe bratul meu.

Ajung la receptie, lume multa, buna, nu foarte zgomotoasa, muzica placuta, totul ca intr-un basm. De aceasta data nu ma mai priveste cu coada ochiului, efectiv ne privim ochi in ochi. Incepe un tango, se formeaza perechi, iar eu ii intind mana. Cat timp dansam remarc cata pasiune pune in dans, cat de mult ii place sa isi transmita trairile, drept urmare devin partenerul perfect de tango, ii intuiesc fiecare miscare, prevad ce isi doreste. Dupa ce uimim intreaga sala, ma indrept spre bar sa iau doua cupe de sampanie.

Observ cu coada ochiului cum se indreapta spre gradina interioara a cladirii, o urmez cu cupele de sampanie in cate o mana. O ajung, ii intind o cupa, cand o preia degetele noastre se ating, simt cum reactioneaza si pare ca se zgribuleste, o iau in brate caci da impresia ca ii este frig. Nu-mi vine sa cred, nu ne-am vorbit aproape de loc in tot acest timp.

Parfumul ei ma inconjoara, remarc ca si ei ii place sa-si sprijine capul de pieptul meu si realizez ca e fascinata de parfumul meu, observ cum inspira adanc si savureza fiecare respiratie. Observ ca avem parfumuri complementare, care se imbina intr-un joc al simturilor olfactive, parca cu fiecare respiratie ne vine tot mai greu sa ne dezlipim din imbratisarea ce pare ca nu se va mai termina.

Nu imi amintesc exact cum, dar sunt sigur ca la un moment dat ea s-a decis sa nu mai opuna rezistenta, sa nu se mai gandeasca, a cedat si acum se lasa purtata de pasiune, sunt sigur ca e a mea. Da, in mai putin de 24 ore am reusit, imi apartine.

Dimineata vine pe nesimtite, eu ma ridic din pat, pregatesc un mic dejun simplu si sanatos, ma apropii de pat cu tava si observ cum surade. Are ochii inca inchisi dar surade si-mi sopteste dupa ce o imbratisez:

– Imi place sa ma trezsesc cu tine aici, tinandu-ma in brate si invaluita de parfumul tau.

Da, tot efortul meu, toate armele ce le-am avut la dispozitie pentru a seduce, si-au facut efectul. Sunt multumit de rezultat.

La fel sunt de multumit de ceea ce am scris acum. Am reusit sa scriu aproape 800 de cuvinte despre un vis, despre ceva ce doar pot sa-mi imaginez, dar nu e degeaba caci e pentru Super Blog 2012.

Surse foto: foto 1, foto 2, foto 3.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*