3 secunde dintr-o zi

Am pornit acest proiect undeva prin mai si mi-am propus sa-l duc la bun sfarsit macar pentru un an intreg. Normal ca fiind conceput in mai, din iunie si pana in decembrie 2013 am tot lucrat la el. Rezultatul, il vedeti mai jos, dar pana la el trebuie sa va explic in ce consta proiectul.

3 secunde

Am decis ca zilnic, o ora 22.00 sa filmez cate 3 secunde din ceea ce fac. Evident au fost mici deviatii de la program (uneori in strainatate ora 22 era de fapt 23 ora Romaniei), sau a fost o situatie cand am fost atat de obosit ca la acea ora dormeam dus, si astfel am cateva zile in care am sarit, dar care nu cred ca se observa. Am tot pregatit luna decembrie pentru a inchiea anul, iar acum, am publicate pe YouTube toate cele 7 luni.

Am sa merg in continuare cu proiectul pe un termen nedefinit, sper sa reusesc sa-l mentin activ multi ani de acum inainte, mai ales din moment ce mi-a intrat in reflex ca la ora 22.00 sa scot telefonul si sa filmez.

Gata, mai departe va las sa va delectati cu ceea ce inseamna viata mea in cate 3 secunde din (aproape) fiecare zi.

Oare, din punctul vostru de vedere, merita sa-l continui?

1 Comment

Natural

about 3 years ago

Cred ca este mai important din punctul tau de vedere sa-l continui sau nu. M-am uitat si eu, dar pentru tine cred ca sunt mai valoroase cele 3 secunde. Mie mi se pare interesant, daca ma intrebi. Ai de la mine o nominalizare dar si o leapsa ca-n filme. Mi-ar placea sa citesc raspunsul la tine pe blog, printr-un articol, sau macar printr-un comentariu la leapsa. Spor lepsuitor!

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*