Am sa completez, da’ mai incolo am sa pun cate ceva despre mine. Pana atunci trebuie sa te multumesi cu: am XX ani (poate o sa scriu din nou :D), am terminat ingineria, sectia AII (automatizari si informatica industriala), am lucrat pana acum in principal in vanzari, acum ma ocup de reprofilarea mea, vreau sa merg pe programare, hardware si accesorii din piele lucrate manual, in special pentru Apple. Pana cand reusesc ce mi-am propus, lucrez la o companie Poloneza si in plus mai vand cate un Mac sau alte produse Apple.

Pot spune cu mana de inima ca sunt pasionat de Sci-Fi, mai exact de citit carti Sci-Fi, muzica (trance, progresive, house, clasica (da, clasica, de genul care se asculta la filarmonica) si orice alt gen, exceptie manele), excursile pe munte si multe altele … dar ele trebuie sa fie descoperite 😛 caci nu ma apuc sa imi scriu aici toata viata 😉

Ma poti gasi la contact [coadademaimuta] adriandinarad.ro. Pe Facebook, Twitter si de vreti prin prezenta la tot felul de evenimente prin Arad.