Alege inima, cu inima

In IT ca si in viata de multe ori alegi cu inima, alegi o pasiune, o pasiune care o dezvolti sau o cultivi, dar mereu primele alegeri le faci cu inima.

Primul meu procesor … un AMD … continuarea … am tinut-o pana am trecut pe Mac … da’ in rest … se stie, prima alegere este cea care conteaza si pentru mine AMD inseamna mult, de la nume: Advance Micro Devices (pe vremea cand eu am inceput cu electronica baietii erau mult in urma la Intel), mergand mai departe pe culorile alese (acum rosu si negru, inainte mult verde ;)) si ajungand la performante.

Gata, trec la subiect, cei de la AMD s-au gandit sa scoata un procesor cu 6 nuclee: Amd Phenom II X6, adica … spre deosebire de al meu prim calculator care avea 1 nucleu, actualu’ Mac cu 2 nuclee … intinde si merge mai bine, se tine de performante … si bine inteles ca va avea o putere de calcul enorma … nah …

Ce putem spune de un asemena procesor? Pai procesorul este de fapt inima unu sistem de calcul, fara procesor nu avem calculator de fapt, asa ca e fffoooaaarrrttteee important. De aceea un procesor trebuie sa fie prezentat ca atare, inima calculatorului, de aceea eu as promova un asemenea procesor bazandu-ma pe dorinta, pe impuls, pe prezentare. As face o lansare in care totul sa fie orientat pe placerea frumosului, pe alegerile facute cu inima, etc.

Oricum lansarile din ziua de azi sunt asemanatoare, as face ceva deosebit, AMD fiind o companie maricica, as duce un dirijabil mai mare, as pregati o masa pentru cativa oameni (vreo 6) si as da locurile printr-un concurs facut pe Facebook, Twitter, 2 prin intermediul blogerilor si pe 2 din cele mai citite site-uri de specialiate. Masa ar fi una deosebita si in plus ar fi deosebit ca totul sa fie insotit de un eveniment de lansare pe pamant, intr-o locatie sic, o locatie care din nou sa sugereze alegerea cu inima, care sa sugereze din nou pasiunea.

De ce sa faci o lansare diferita? Eh … dupa lansare, daca e reusita … urmeaza zarva de dupa … si bineinteles ca si promovarea de dinainte, concursul si premiul … eh … pot genera o promovare de succes.

Totusi, trebuie sa tintesti si publicul, pentru cam toti, pasiunea, inima si tot ce tine de acestea sunt extrem de importante si de aceea publicul tina poate sa fie de fapt orice public. Totusi, un astfel de procesor fiind la un pret accesibil se adreseaza tuturor, atat gamerilor cat si utilizatorilor normali ba chiar si celor ce se ocupa de grafica … so … per total … o inima ce se potriveste tuturor. Asadar … inima este universala ea de fapt alimentand totul, pasiunea si cunoasterea, sentimentele si gandurile, astfel se poate prezenta si dualitatea, perfect pentru lucruri extreme, dar totodata si acceptabil.

Iata si sigla mea preferata de la AMD.

Pentru cei ce cred ca se poate sa fie promovat mai bine … ganditiva … cum se face? Pui inaintea alegerii sentimentale cea rationala? Eu spun ca cea emotionala, sentimentala va fi cea ce dicteaza, dar totodata si pretul la Amd Phenom II X6 face minuni si astfel rationalul va urma emotionalul … Ideea mea … ce mai … si ideea mi-a venit simplu, prin faptul ca asta s-a cerut la mine in cadrul Super Blog, asa ca … e ca si rezolvat, nu?

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*