Am fost si la intalnirea bloggerilor Aradeni

Ieri pe inserate, orele 20 am pus piciorul dincolo de pragul ceainariei Ahmad Tea si am ramas surprins de numarul mare de bloggeri pe care i-am gasit cu cate un ceai, cafea, suc, vodka (Crazzy ce era aia?) in fata :D.

Am fost prezenti o multime: Silviu Cozma, Daniel Mitre, Florin Rusanu, Alex Gal, Gabriel Gorgan, Cristina Sabau, Crazzy, Cristian, Cristina Dima, Verde de Paris, Gia, Daniel Tulcan, Sorin Drache si Bucatar Maniac format din doua persoane :D, astia pe langa subsemnatul.

Dupa ce ne-am cam inscris pe o listuta care este la Silviu si de la care am o copie, ce trebuie sa o editez (e-mail-urile nu vreau sa le aiba oricine :D), dupa care am sa o incarc aici sa ajunga toti sa se vada si sa putem comunica mai usor, ne-am pus pe povesti. De la subiectele normale: trafic, teme, subiecte, politica blogurilor, relevanta, prezenta in online, influenta, proiecte, etc. s-a ajuns si la imprieteniri, oferta de suport si sprijin reciproc pentru evenimente, proiecte, etc.

Pana pe la 22-23 m-am intins … dupa care am fugit intr-o alta locatie, am bifat condica de prezenta, iar pe final ultima locatie unde am stat mai mult …

Per total sunt bucuros ca sunt o multime de aradeni care activeaza in online si m-as bucura daca am reusi sa ne promovam ca si comunitate in asa fel incat sa putem sa ne promovam eficient proiectele.

Eu sunt super incantat si sunt de acord sa ne vedem cat mai des pe viitor, asa cum am facut si in anii trecuti, dar de data asta sa ne si tinem de frecventa :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*