Am incalecat pe o sa

Sambata am participat la un eveniment foarte frumos si plin de energie, OK, si nu numai 😀

Astfel, pe la ora 14 m-am deplasat cu bicicleta in Parcul Lunca Muresului unde cei de la RacingBikeShop.ro (Hello Stefan) s-au gandit ca ar fi frumos sa imi ofere un test-drive la o bicicleta de la Cannondale pe care nu cred ca multi o pot intelege pana nu o probeaza.

La inceput mi-a parut ciudat tot evenimentul caci nu prea stiam eu pe nimeni in domeniu si nici nu sunt eu prea pasionat de ciclism, in schimb Stefan chiar a fost o gazda buna si mi-a explicat tot ce trebuia sa stiu despre ce si cum se va intampla.

2015-06-06 13.29.01

Dupa aproximativ o ora de pregatire (da, bicicletele se pregatesc si ele inainte de a fi folosite), dupa vreo 5 minte de setari in functie de greutate (ce bine ca am slabit si astfel nu m-am simtit prost cand am spus greutatea mea), am pornit la o tura de 3 km de pedalat.

Sincer, dupa ce am incalecat saua bicicletei (OK, fie, scaunul 😀 ), am purces la pedalare. WOW, atat spun WOW. Bicicleta a fost un Cannondale Lefty, bicicleta mai altfel, cu furca fata de fapt nu e furca, doar o singura bara cu piston de amortizare inclus. Tot sistemul, calibrat pe greutatea mea, s-a comportat exemplar, am simtit de parca chiar ma ajuta sa pedalez, am simtit diferenta de confort daca era activ sau nu sistemul de suspensie, etc.

2015-06-06 14.49.52

Dupa cursa de 3 km am stat la povesti cu alti participanti si am avut ocazia de a testa inca o chestie pt. pasionati: un gel pt. sportivi care sa ofere energie, Squeezy pe numele lui. OK, nu sunt eu cu sportul profesionist si nu stiu cand trebuie consumat, samd, dar am gustat gelul si in afara de faptul ca are un gust bun nu am sesizat nici o schimbare, bine, la ce efort am facut si fac in mod normal nu cred ca as fi sesizat prea repede. Dar, nah, ma gandesc ca e eficient daca depui efort intens si de lunga durata.

Asa, sa continuui cu faptul ca Stefan chiar a reusit sa-mi explice mie, un profan, de ce bicicleta pe care am testat-o a fost o alegere buna pt. mine si de ce eu am avut impresia ca au pozitionat scaunul prea sus cand de fapt era perfect. A reusit sa ma initieze putin in privinta diferentei intre downhill si uphill si asupra setarilor care se fac la bicicletele pt. teren accidentat. Nu am mai ramas sa probez si cea de sosea caci la cat sunt eu de obisnuit cu pedalatul si statul pe scaun (sau sa) (inca ma resimt si la 4 zile dupa), au, da, partea dorsala, riscam sa nu mai pot merge sau sede o perioada mai indelungata 🙂

Per total a fost un eveniment distractiv, plin de energie (cum spuneam la inceput), atat datorita produselor Squezzy cat si prin energia consumata pedaland pe Cannondale si nu in ultimul rand prin energia pozitiva a gazdelor. Felicitari si astept sa ne revedem la urmatorul eveniment 😀

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*