Bamboo de la bambus

Mai sa fie … unii ar spune ca Bamboo vine de la clubul Bamboo din Bucuresti, da’ in situatia de fata vine de la bambus, de la materialul cu care cel mai nou notebook Asus.

Hai sa va spun despre Asus U Bamboo: este un laptop care il gasiti aici si care este un laptop Eco … da, nu moare moda de eco, da’ nici nu se da batuta ;). Asus U Bamboo are cu 25% mai putin plastic, plastic ce a fost inlocuit de bambus ca si material.

Nah … inchipuie-ti ca pui mana pe o piesa de mobilier, pe o placa de lemn, ei … cam asa e si senzatia cu Asus U Bamboo, ba chiar mai placuta, pentru ca sub capac stau: un Intel i3, 3Gb RAM, 320 Gb HDD, nVidia GeForce GT 310M precum si un ecran de 14″, pe langa clasicele WiFi, webcam, DVD-RW, difuzoare si microfon. Nah … te iei cu el la plimbare si te poti lauda cu el ca si cu o sculptura, pe birou se va asorta cu acesta, se va potrivi fara nici o problema si stilului tau si in plus … taaadaaam … are si individualitate … adica? Pai nu vor exista doua Asus U Bamboo care sa fie identice, de ce? Pai inchipuie-ti ca nu exista lemn de bambus identic … asa cum nu exista pom identic, asa cum nu exista om identic, da, Asus U Bamboo va fi parte din individualitatea ta, poate va ajunge sa te defineasca, sa iti dea un aer mai sofisticat cand il vei scoate dintr-o geanta frumoasa, aleasa in asa fel incat sa te reperezinte si ea, tot unic ca si Asus U Bamboo.

Dar stai … ca la interior nu e doar putere in Asus U Bamboo, e si Eco, adica din nou Asus vine cu tehnologii care ajuta, imbunatatesc si protejeaza mediul inconjurator, asa cum si carcasa sa unica o face.

Asadar, pot sa fi individual, personal, Eco si tot odata cu stil toate intr-un singur pas, ia-ti un Asus U Bamboo si poti fi sigur ca de va sta langa tine altcineva cu acelasi model … tot nu va fi ca si al tau 😛

Si pentru ca de multe ori zilele astea am zis … mai zic si acum din Sibiu … dintr-o parcare … cu netu’ de la Vodafone … proba pentru Super Blog incheiata :P. Nah … gata cu scrisu’ ca mai am 5-6 ore de condus si vreau sa ajung repede acasa 😛

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*