Batalia de pe Youtube

Dupa ce Youtube a cazut azi cateva minute (cica 10-15) … am inteles de ce … pai s-au batut candidatii in clipuri publicitare 😉 si a cazut ca si victima colaterala Youtube …

Din pacate astea sunt toate pe care le-am gasit … iar ultimul este doar in maghiara … acum … daca vreti pot incerca sa va traduc … da’ mai bine o las pe seama profesionistilor care au facut clipul si care conduc campania candidatului la prezidentialele din ROMANIA !!! Nu Ungaria !!! Noi vorbim ROMANESTE nu MAGHIARA !!! Chiar de am un parinte maghiar si stiu maghiara traim in ROMANIA si limba OFICIALA este ROMANA !!! Daca vrea voturi altele decat de la UDMR sa invete sa faca campanie in limba ROMANA !!!

Gata … de restu’ ma iau cu alte ocazii … asta mi-o fo’ de ajuns pentru acum.

No Comments

tomitzel

about 8 years ago

OFFTOPIC: Pe Google Chrome blogul tau e marcat ca infectat cu malware.

Adrian din Arad

about 8 years ago

@tomitzel: da' numa' pe Chrome ... interesant ... unde tre' sa ma adresez sa rezolv?

PCNews

about 8 years ago

Spune ca ai elemente de pe wordofblog.net, care este la randul lui infectat. Mai exact este vorba de reclama la ziua Anti Sida. Poti hosta imaginea (aia cu blog red) la tine pe site si sa pastrezi link-ul catre joinred. In felul aceasta nu mai ai elemente de pe wordofblog, iar Chrome nu va mai afisa acel mesaj. Sper ca ti-am fost de folos. :)

Adrian din Arad

about 8 years ago

@PCNews: Multumesc mult !!!

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*