bdi … bdi … bdi … That's all Folks !!!

Yep … final … clopotelu’ de final suna … si asa iata finalul la SuperBlog 2009. Si da … o multime de final in prima propozitie, tocmai sa sublinieze … ghici … terminarea 😛 concursului.

Pot sa spun ca a fost mai greu ca anu’ trecut, mai bine organizat, da’ mai prost la partea de premiere … noua metoda de premiere a fost naspa, sunt unii care vor ajunge la premii fabuloase … pe cand altii care desi au terminat toate etapele vor primi foarte putin, sau chiar nimic. E de inteles ca cei de pe primele locuri sa castige mai mult decat restu’ da’ nu diferenta enorma … Da’ sa lasam subiectul asta deoparte … oricum … pentru cei carora le place sa scrie acest concurs este o placere nu numai o provocare.

Alaturi de noi au fost:

PCNews – organizatorii, de fapt initiatorii … care de anu’ trecut ne dau concursu’ acesta … mai intreb daca ar fi sa-r face acest concurs pe o perioada de 6 luni … acolo da de lucru … uppsss poate dau idei 😛 .

Swiss Plan – un fel de co-autori ai concursului de anu’ asta … se ocupa de PR … si sincer se cam stiu … asa ca … daca o sa ajung vedeta … stiu la cine sa apelez pentru PR.

Rack – dupa cum si numele sugereaza … hosting … servicii de internet … chestii de jenu’

Xtreme PC – cine nu citeste reviste de IT si tehnologie nu are de unde sa nu-i cunoasca … clar … una din cele mai bune reviste de specialitate.

BaniPePost – serviciul de recompensare pentru bloggeri ii spun eu 😛 si da … e pe bune … se platesc posturile … si chiar si eu am sa ma inscriu cate de curand sa fac ceva banuti 😛

Tech in Style – liestyle, IT si gadgeturi … toate intr-o revista de calitate … pentru cei care nu sunt obisnuiti cu astfel de reviste le recomand sa caute macar un numar si sa o rasfoiasca … vor vedea tehnologia dintr-un alt unghi, mult mai placut 😛

Connect – cine nu stie de Connect … ala nu-i de loc interesat de telefoane … e revista de capatai a specialistilor in telefonie … yep … asi in domeniul telefoanelor.

121.ro – site special pentru femei, da’ pe care si barbatii pot gasi cateva lucruri bune … si concursuri faine cu premii ce barbatii le pot da “perechei” fara sa se teama sa o dea in bara 😛

Radio Lynx – post de radio online pe care l-am descoperit de ceva vreme … si care il ascult cam rarut … de ce? Pai sunt alte posturi de radio care au concursuri cu premii consistente …

Arena IT – castigatorii de anu’ trecut care acum au trecut in tabara organizatorilor si a partenerilor media.

Astfel … cunoscand pe cei din spatele concursului pot spune ca suntem la final de editie … pe anu’ viitor !!!

No Comments

Tony

about 8 years ago

Da, bine ca s-a terminat...dar intr-un fel imi pare si rau :).

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*