BizBox – pentru antreprenori

In urma cu doua luni am introdus TechBox, pentru IT-isti si nu numai, iar la momentul respectiv am anunțat ca vom mai avea alte doua astfel de box-uri. Iata ca a venit primul: BizBox.

20140708-215950-79190567.jpg

Se întâmpla ca de multe ori sa ne gândim cum ar fi sa avem propria afacere, sau sa ne întrebam cum de au ajuns cei pentru care lucram sa își fi “detonat” afacerea, sa o pună pe picioare, etc. Sunt sigur ca nu e o treaba ușoară, pe lângă munca fiind nevoie de multe alte sacrificii, eforturi, samd.

Ei, pentru toți cei măcinați de astfel de intrebari, gânduri si, cine știe, poate chiar, dorințe de a dezvolta o afacere proprie, pentru voi Radu Matei va veni la BizBox sa împărtășeasca din experiența sa.

Va spun sincer, nu il cunosc pe Radu Matei, dar sunt nerăbdător sa il ascult, sa pot sa-i adresez intrebari si sa aflu cat mai multe despre drumul sau spre succes.

Alături de el va fi si o prietena apropiată de a mea, Brigitta Andreea Saszet. Despre Brigitta si businessul ei stiu mai multe, mai ales din moment ce am apelat la serviciile agenției ei când am plecat in State.

Așadar, un eveniment interesant, care va oferi informații foarte utile acelor tineri, si nu numai, care își doresc sa pornească o afacere proprie.

Va spun inca atât: veniți, va merita. Si sa nu uit, BizBox are loc joi, ora 19 la Librăria Scienta.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*