Boc, Bum, Bang, Crak, Grr, etc.

Cam toate sunetele din lume combinate intr-un amalgam groaznic …

Am avut o dupa-amiaza groaznica, pe la 17.35-40 eram in trafic, in coloana si aud claxon, ma uit in oglinda sa vad cine ma claxoneaza, daca ma claxoneaza pe mine, etc. In oglinda vad un pusti pe bicicleta ca ii la mine pe banda (banda mea fiind banda 2 langa liniile de tramvai) si apoi aud sunetul groazei …

Stiti fazele din Matrix cu incetinitoru’? Ei asa am avut parte eu de zborul cioburilor din luneta … le-am vazut cum zboara cu incetinitoru’. Si apoi dintr-o data totu’ s-o miscat la viteza dubla. Am sarit din masina, in dreapta pe jos gramada peste bicicleta un pusti, il ajut sa se ridice, vin si alti sa il ajute, avea o rana la bratul drept din care tasnea, fara sa exagerez, tasnea, sangele, repede scot trusa de prim ajutor, de acol caut faseta, pansament, vata, etc. Repede fac un garou sus, fac garou jos, pun vata, asta si cu ajutoru’ lu’ un baiat. Sun la 112, anunt accidentu’ si nenea cu ambulanta privata opreste si il ia pe pusti de il duce la spital.

Vine Politia Rutiera, incep masuratori, declaratii de la martori, poze, etc. Asteptam pana vine criminalistu’, face si asta poze, etc. Apoi drum la Spitalu’ Judetean, la Urgente sa vedem ce-i cu pustiu. Pustiu se pare ca ii destul de bine, cand ajungem aflam ca de fapt are o bucata de sticla in brat si va trebui sa fie operat 🙁 imi este groaza de ce simte pustiu si parintii sai.

Am avut o mica discutie cu mama sa si i-am povestit cu s-o intamplat tot, femeie simpla, cu bun simt, etc. Va trebui totusi sa avem discutie legata de daune, imi spune ea, m-am gandit ca ii e greu asa ca am amanat-o pentru maine.

Dupa drumul de la Spital … drum la Politia Rutiera unde am dat declaratie, doua pagini juma’ scrise de mana, urat, tremurat, etc.

Si intr-un final pe la 21.30 termin … groaznic … ma rog sa nu aiba nimeni parte de accidente, chiar daca nu sunt din vina lor, nici macar tamponarile usoare nu sunt placute.

Urmeaza sa merg sa vad cat va costa luneta si reparatia aripii infundate si zgariate … ufff … ce neplacuta toata povestea 🙁

Acum imi cer iertare pentru modul in care am descris … da’ la ora asta si la cum tremur inca … ma mir ca-s inca capabil sa mai scriu 🙁

Iata si cateva poze de dupa incident 🙁 celor cu inima slaba le recomand sa se abtina, pozele au si sange in ele.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*