Bookworm giftbasket

Sunt un adevarat bookworm 😀 imi plac cartile, imi place sa le am in preajma, sa citesc sa le vad, sa le colectionez, sa le cumpar sa le aranjez, sa le rasfoiesc, etc. si pentru ca sunt un asemenea bookworm stiu ce si-ar dori un alt bookworm … si asa usurez munca multora din voi care acum cauta cadoul perfect pentru un bookworm :D.

Hai sa incepem simplu: care bookworm nu isi noteaza sau nu isi exprima trairile si mesajele ce le gaseste intr-o carte? Nu o face public? Da’ sigur o face personal, de multe ori in scris … si pentru asta eu unul sunt sigur ca un jurnal, o agenda, un notes este mai mult ca sigur dedicat complet :D. Ei … asta este primul obiect din cosul de cadouri: un Moleskine Passions Book Jurnals, evident jurnal pentru carti.

Arata cam asa:

Ei … mai departe propun un voucher la o librarie online sau mai degraba la o librarie din oras, o librarie buna, care se stie ca are o gama variata de carti … caci deh … unui bookworm ii sade bine la cumparaturi de carti 😀 si de aceea se va simti bine cand primeste un voucher frumos, care sa-l ajute sa cumpere acea carte lipsa dintr-o colectie, serie sau chiar sa il ajute sa inceapa una noua :D.

Pe langa cele doua merge neaparat (caci e vorba de un cos de Cadouri de Craciun ar fi ideal) o ciocolata, o sticla de vin si … si … si … ghici ce? O lampa de citit … acum … lampa de citit de un anume fel 😀 si mai exact, asta este optionala, in functie de cat de geek e bookwormul cadorisit :D.

Se mai poate pune in cos si un semn de carte, asta pentru cei ce le colectioneaza, dar si pentru cei ce citesc mai multe carti deodata sau pentru cei ce pur si simplu le pierd constant :D. Si aici poti sa dai ceva foarte original sau chiar facut de tine :D.

Iar la final … o felicitare, toate aste puse intr-un cos elegnat, frumos impachetat si daca vrei pus la randul sau intr-o cutie plina de hartie, ziare, etc. in a da impresia ca e ceva foarte masiv, ceva pietre curate pe fudul cutiei sa “traga” la greutate in plus … si garantez o surpriza foarte placuta si amuzanta :D.

Acum … si daca nu ar fi fost aceasta inca o proba pentru Super Blog 2011, ceea ce si este :D, tot v-as spune ca eu ca si bookworm m-as bucura enorm de un asemnea cadou, la fel cum m-as bucura de un bilet de avion si un bilet la unconcert bun 😀 sau de o chestie IT (is multe pe lista mea :D).

3 Comments

Anca

about 6 years ago

Nici nu stiam ca exista jurnale pentru carti, e genial! Si restul la fel, imi plac mult. Fain articol!

Adrian din Arad

about 6 years ago

:D mă bucur ca-ti dau idei :D Vezi ca Moleskine au si pt. muzica si pt. călătorii :D

Cristina

about 6 years ago

awww moleskine. au si boala pe ele, dar cele cu orase. ca ai harta si iti poti face singur un ghid turistic :P

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*