This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

spamcheckr.com

Calator in timp pentru a doua oara

Iata ca din nou sunt in fata unei calatorii … Borealy sunt cei care m-au trimis 20 de ani in viitor … virtual, imaginar … dar sunt acolo 😀

Sincer … in viitor magazinele online sunt schimbate, dar la un mod extraordinar: totul este personalizat pentru tine, indiferent cine esti, tema unica, prezentarea colectiilor si a produselor in mod individual, totul in legatura cu viata ta, in legatura bineinteles cu ce imparti in online din viata ta.

Vad cum la magazinul de cadouri si suveniruri de la colt nu mai merge nimeni. Toti comanda online intr-un magazin de cadouri in care gasesc cele mai originale si utile cadouri. Toate sunt extrem de bine categorisite, interfata fluenta, rapida, naturala. Tehnologiile video implementate sunt perfecte pentru a demonstra toate modurile in care un cadou original poate fi folosit.

Cadourile orginale sunt la ordinea zilei, de la cele mai nastrusnice cadouri la cele mai practice, de la cele mai simple la cele mai sofisticate, orice cadou original cauti vei gasi online, mai ales in magazinele de cadouri.

In viitor sunt sigur ca magazinele fizice de cadouri si suveniruri nu isi mai au locul decat ca si amintiri placute, eventual muzee. Totul va fi online, in cataloage si prezentari video de inalta calitate, totul facut cat mai simplu si eficient. Iar fix aceste lucruri sunt cele care deosebesc un magazin fizic de unul virtual: multitudinea de optiuni, da, este un dezavantaj, faptul ca nu poti atinge si simti materialul din care este facut cadoul, dar pentru aceasta poate exista o solutie: o versiune virtuala, tactila a suprafetei materialului, chiar in 2011 exista prototipuri ale unor astfel de sisteme care sa poata replica la distanta anumite suprafete tactile, ca de exemplu: sticla, stofa, metal, lemn, etc. toate fiind generate prin schimbarea polarizarii unor cristale semi-solide care se reorienteaza in anumite moduri, generand pe suprafata tactila paternul dorit.

Si astfel se poate renunta complet la vizita intr-un magazin real.

Pana la urma, online-ul este viitorul, iar la modul in care au crescut vanzarile online din 2011 pana in 2031 magazinele clasice sunt clar, doar pentru nostalgici si pentru cei ce vor sa traiasca istoria cumparaturilor offline.

Imaginati-va cum ar fi sa nu mai trebuiasca sa mergeti niciunde pentru a face cadourile cele mai originale si cele mai reusite pentru orice ocazie … well … asta este solutia online, oriunde, oricand, cele mai orginilale, reusite si deosebite cadouri pentri orice ocazie, nu e de mirare ca online-ul a cucerit viitorul.

Dupa cum spun tot mai des … aceasta este inca o proba incheiata pentru Super Blog … iar daca nu as fi dat sfaturi unui prieten apropiat … as fi reusit sa fac acest articol mai din timp … nu asa … cu 3 minute inainte de termen 😀

3 Comments

Tamara Tincu - Timisoara

about 6 years ago

Vad - in prezent - cum toata lumea alearga sa isi procure ultima generatie de telefon, de laptop, de rama digitala cu ENspe mii de imagini care se pot descarca, incarca, rula..... dar cu mine ce se intampla ?? Eu inca mai produc rame din lemn pentru VECHILE poze .... Intradevar m-am conformat folosesc culori pe baza de apa, dar nu reusesc sa ma adaptez inca la gusturiile noastre de a alege numai si numai rame negre sau maro - mai nou li se zice wenge.... Imi plac culoriile vii - in lumea noastra mica exista si un portocaliu al toamnei, un rosu aprins un verde si de ce nu un mov.... scuzati-ma daca vi-am luat din timp cu ideile mele dar am vazut ca aici poti sa spui ce vrei despre "evolutie" asa ca .... eu sunt doar o invechita Va pup, T

Gabriela Constantin

about 6 years ago

Buna ziua, Pentru a putea nota acest articol trebuie ca linkul sa fie functional. Multumim pentru interesul dvs. de a participa la proba propusa, Borealy

Adrian din Arad

about 6 years ago

Multumesc de atentionare, a fost un glitch in wordpress si nu a salvat corect link-ul.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*