Calitatea ce e "real,-"a

Multa lume nu cunoaste faptul ca cei de la real,- Hypermarket isi dau silinta pentru ca noi sa nu platim prea mult pentru produse de calitate.

Uite … eu de exemplu utilizez de cateva luni bune servetele de bucatatie marca real,- QUALITY si tin sa spun ca sunt mult mai bune calitativ fata de alte servetele de bucatarie. Le-am cumparat initial pentru a sterge ferestrele dupa ce au varuit baietii in apartament … si cand am vazut cat sunt de groase si cat de bine absorb lichidele … am ramas la ele … si cum eu sunt genu’ de om care nu prea schimb marca … o data ce am gasit una care sa-mi satisfaca nevoile … va dati seama … nu am mai schimbat.

Cunosc oameni care sunt mai pretentiosi la ceea ce cumpara, sunt atenti pungile sa nu fie rupte, zgariate, etc. am facut un test cu ei … le-am dat doua servetele de bucatarie unu’ de la real,- QUALITY si altu’ de la marca utilizata de ei in mod normal … si fara sa vada care de unde provine au spus ca cel de la real,- QUALITY este mai bun … aha … le-am arata dupa aia ambalaju’ … si de atunci sunt si ei clienti real,- QUALITY.

Si ce sa mai spun … faptul ca prosusele real,- QUALITY sunt multiple … adica au gama variata … ajuta … pot sa spun ca am luat si ulei, orez si musli … cam spun tot nu? Mai ales din moment ce eu sunt un mare consumator de cereale cu musli si lapte … toate de cu dimineata 😛

real,-

Ce mai … uite ce spun ei pe site-ul lor, aici:

“Doriti calitate superioara la preturi bune? Atunci brandul nostru real,- QUALITY este cel de care aveti nevoie! real,-QUALITY va ofera sansa de a va bucura de calitatea de top, economisind bani in acelasi timp deoarece pretul produselor este foarte avantajos. Toate produsele din gama real,- QUALITY ofera calitatea celor de marca fiind comparabile in acest sens cu cele ale producatorilor de branduri faimoase cu un pret mai mic.”

Na … v-am convins? Nu, na atunci sa faceti bine sa incercati … stiti vorba aia … incercarea moarte n-are …

Aaa … sa nu uit … articol scris … zilnic … pentru concursul SuperBlog 2009 organizat de PCNews.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*