Ce cariera mi-am ales …

… dupa ce am avut o zi plina de evenimente … am inceput sa ma tot gandesc … ce cariera mi-am ales … cum ar fi fo’ daca as fi fo’ actor? Si nu orice actor … unu’ care sa fie si la Hollywood … si care sa si fie invitat pe la castinguri … mai ales la un casting pentru un viitor blockbuster … si culmea … sa ma cheme sa ma intrebe ce rol vreau … caci cica m-am comportat la primele castinguri asa de bine incat nu isi permit sa piarda un asemenea talent.

Adica io … care am crescut in Romania … sa pot sa aleg rolul unui erou, al unui personaj negativ … sau orice alt rol … mai ales un film care se anunta unu’ din cele mai asteptate … wow … cata onoare …

Acum … am de ales intre un tanar care trebuie sa salveze lumea … care trebuie sa salveze de fapt umanitatea de la extinctie … nu de alta da’ umanitatea este la un pas de disparitie … sau rolu’ unui pion extrem de important care ar trebui sa ajute la distrugerea umanitatii … adica sa fiu ala bun ori ala rau …

Ambele roluri presupun aceeasi importanta … ambele vor fi la fel de expuse pe film … si la promovare, etc. … ambele ar ruma sa imi aduca faima, bani si toate cele … acum … pe bune … cum sa fac …

Intr-un final aleg … si merg in fata echipei de casting … il aleg pe cel de pion … de ce? Pentru ca pana la urma acest pion nu este o marioneta, nici chiar un pion in adevartul sens al cuvantului … este o persoana care decide … care face alegeri si care isi ajuta semenii … da … aleg rolul lui Marcus Wright … rolu’ secundar si totodata un rol principal din Terminator Salvation: The Future Begins.

Am ales acest rol deoarece demonstreaza ca noi, oamenii suntem umani pana la capat, ca si un criminal, un condamnat la moarte poate sa aiba umanitate in el si sa isi dea seama ca atunci cand toata rasa, intreaga umanitate este pe cale sa dispara, el poate sa faca diferenta si ca el poate sa schimbe cursul istoriei. Imi place si faptul ca de la inceput nu stii sigur ce scop are acest personaj, nu stii de loc daca ii pozitiv sau negativ, oscilezi in pareri … te intrebi mereu … te agiti … te framanti … pentru ca la sfarsit sa apreciezi la adevarata valoare sacrificiul pe care l-a facut pentru a salva umanitatea.

Da … este un rol care solicita si totodata te face sa devi mai bun … ajuta si alti oameni sa se motiveze in a deveni mai buni … sa treaca peste egoism si sa isi dea seama de cat de important ii sa demonstrezi ca esti o fiinta umana … ca esti OM !!!

Pentru cine nu stie prea multe … sau nu o vazut filmu’ … uite aici link la el.

Si na … uite si coperta de la DVD-ul filmului … sa il poti vedea acasa si sa studiezi, sa simti si sa intelegi profunzimea mesajului ce acest film il transmite.

3d-Terminator-Salvation

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*