Ce faci duminica?

Eu am avut mereu un program relaxat pentru ziua de duminica: ma trezesc mai tarziu, ma pun la masa de pranz cu familia, iar dupa aceea in marea majoritate a cazurilor citesc o carte, ma uit la un serial sau ies la un film.

Mereu am considerat ca ziua de duminica e o zi de petrecut in familie sau sa iesi in oras cu prietenii (doar sunt o fiinta sociala), o zi de relaxare si de cultivare, o zi de leneveala sau altfel spus, de revenire. Programul de obicei e simplu: seara o petrec cu oameni apropiati la un film, asta in cazul in care nu stau in casa citind.

movies

Daca pana acum am mers la cinema cu amici ori de cate ori a aparut un film nou, am zis ca e momentul sa incep sa si revad cate o opera cinematografica reusita. Si ce poate fi mai simplu decat sa merg la o seara de film, intre prieteni? Dar nu intotdeauna merge sa ne intalnim la cineva acasa (pe langa tam-tam-ul cu spatiu, raman mereu vase si pahare de spalat, gazda va avea de munca inainte, in timpul si dupa, eh, doar e gazda), uneori ar fi mai fain sa mergem undeva, iar cand am aflat ca in Republica se va face fiecare duminica o seara de film am decis ca e musai sa particip, e combinatia perfecta pentru mine: prieteni si un film.

Uite, asa, am reusit sa imi schimb programul, fara sa fac compromisuri, am ajuns sa am aproape aceeasi rutina, dar totusi sa fie mult diferita de cea de pana acum. Asadar, cine vine cu mine la o seara de film in Republica? Pentru cei ce spun da, ne vedem duminica orele 20 (io merg mai repede sa prind un loc perfect 😉 ).

Sursa foto.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*