Ce faci pe 21?

Mare-i acum tam-tam cu sfarsitul lumii. Mayasi sau au dat-o in bara sau s-or distrat, oricum, e clar, conform calendarului mayas pe 21.12.2012 vom avea final de an si de ciclu de 400 ani (sau 300?).

NASA a tinut sa demonteze 5 dintre cele mai importante mituri legate de “Sfarsitul lumii”, la TV si Radio auzi zilnic despre acest subiect cate o stire. Eh, ce sa-i faci, toti sunt interesati si toti sunt nerabdatori sa vada ce se va intampla pe 21.

Ei, uite, eu unu’ stiu ce voi face seara: dupa ce ies de la munca, merg de ma intalnesc cu cativa prieteni si apoi ne vom indrepta spre Republica unde o sa iau parte la petrecerea “Sfarsitul.” organizata de Republica, impreuna cu grupul Grandma’s Craft Monkeys, sprijinit de Pro Tineret Vest. Din ce stiu eu vor fi cateva surprise placute: tricouri personalizate, bere la duet (adica la un pret mai bun decat luata individual), 4 shooturi la pret de 3, sampanie pentru “supravietuitorii” de la ora 5 AM, precum si un shoot special pentru acea seara.

Sfarsitul.

Pentru mai multe detalii, aici aveti pagina de event de pe Facebook, aici aveti pagina de Facebook a Republicii si daca cautati bine prin presa o sa vedeti ca inclusiv adevarul.ro sau antena3.ro au scris despre eveniment.

Ce imi place mie la acest eveniment este faptul ca s-a venit cu ceva diferit, original si foarte proaspat fata de alte evenimente similare, ca asa putem sa vedem ca si in Arad lucrurile se misca bine cand e vorba de petreceri reusite :D.

Tricou

Oricum, tot ce vreau e sa-mi petrec “sfarsitul lumii” in compania prietenilor, intr-un loc in care sa ma simt bine. Asa ca, eu stiu ce fac pe 21. Tu stii?

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*